неделя , 27 май 2018
Home » Хранителни добавки от FLP » Активен Пробиотик
Активен пробиотик за балансирана чревна флора
Необходимите пробиотици

Активен Пробиотик

Forever Active Probiotic
Код: 222
30 перлички
Цена: 60,99 лв.

 

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Поглеждайки в речника превода на думата „микроб“ означава „миниатюрна форма на живот, микроорганизъм“. В човешкото тяло се намират хиляди микроби. Те живеят навсякъде, по нашата кожа, в устата ни, в цялата ни храносмилателна система.
Тези микроби са както вредни, така и полезни. Полезните някой наричат „добри бактерии“, а ние ги познаваме като „пробиотици“. Семантиката на името идва от гръцки: „про“ означава „за“, а „биос“ – живот. Според Американската хранителна и селскостопанска организация е пробиотиците са: „живи микроорганизми, които в подходящо количество имат положителен ефект върху здравето на приемния организъм.“
Разбирайки тяхната значимост Форевър Ливинг Продъктс създаден специален продукт за пробиотична терапия, който поддържа храносмилателната система в оптимано състояние, преодоляайки дисбаланса, причинен от неправилни хранителни навици, които водят до намаляване количеството на полезните бактерии в организма. В човешката храносмилателната система живеят милиарди бактерии, както „лоши“, така и „добри“, а тяхното общо название е чревна флора. Нейният баланс е разковничето към правилното функциониране на стомашно­чревния тракт. Колкото повече са „добрите“ бактерии, толкова по-малко ще са „лошите“.

„Форевър активен пробиотик“ представлява една перла, която можете с удодолствие да поглътнете, където и да сте. Той действа най-вече в дебелото черво, където улеснява важния процес на усвояване на храната, като спомага за отделяне на хранителните вещества, от които организмът ви има жизнена нужда, за да се абсорбират знаително по-лесно. Така полезните бактерии, съдържащи се във „Форевър активен пробиотик“ спомагат за нормалния растеж и развитие на човека, като поддържат балансирана и функционираща храносмилателна система.
Тази хранителна добавка съдържа шест основни вида бактерии, които се причисляват към родовете на лактобацилите и бифидобактериите. Това са:
Лактобацилус ацидофилус – препятства нежеланите микроби и им пречи да се размножават.
Бифидобактериум лонгум – изолира вредните бактерии и ограничава стомашночревните проблеми.
Бифидобактериум лактис – помага за намаляване на киселинността (pH) и забавя растежа на нежелателни микроорганизми.
Лактобацилус рамнозус – предпазва храносмилателната система и пречи на вредните микроорганизми да се задържат в нея и да причинят неприятни проблеми.

Лактобацилус булгарикус – поддържа чисти и балансирани тънките черва.
Лактобацилус плантарум – запазва важните хранителни вещества, витамини и антиоксиданти, противодействащи на нежеланите съставки на храната, която приемаме.
Множество изследвания доказват, че бифидобактериите балансират флора в чревата, предпазват от диарии, облекчават констипацията, потискат инфекциите, спомагат имунните функции, подсилват здравината на костите и могат значително да намалят риска от рак. Вече е известно, че приемането на бифидобактерии като хранителна добавка е много важно. Предлаганите на пазара различни храни и напитки, изкуствено обогатени с бифидобактерии за не могат да доставят полезните мироорганизми там, където те всъщност са необходими. Тези бактерии са изключително уязвими и стомашната киселина ги унищожава напълно. За да имат положителен ефект върху нашето тяло, те трябва да достигнат живи до червата.
Ето защо ФЛП създаде уникалната изключително устойчива на киселина капсула, която защитава ценните микроби, като ги пренася през стомаха без да се разтопи. Капсулата е направена от глицерин и пектин, които са устойчиви на киселинността в стомаха, но са бързо разтворими попадайки в неутралната среда на вашите черва. Освен това капсулата има и вътрешен защитен слой, направен от твърди растителни мазнини, който допълнително усилват устойчивостта към стомашната киселина и контролира разтварянето на обвивката еднинствено в дебелото черво.
„Форевър активен пробиотик“ е един от малкото продукти на пазара с шест полезни бактерии, който не се нуждаят от съхранение в хладилник.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ

Патентована пробиотична комбинация: L. acidophilus, B. longum, B. lactis, L. rhamnosus, L. bulgaricus, L. Plantarum. Палмово масло, желатин, глицерин, соев лецитин, пектин, цвят карамел.
Не съдържа никакви дрожди, пшеница, глутен, царевица, млечни продукти, изкуствени оцветители, аромати или консерванти.
Продукта съдържа единствено естествени съставки поради което са нормални леки вариации на цвета.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Вземайте по една перличка дневно на гладно или два часа след храна.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Узключително благоприятства храносмилането и усвояването на полезните вещества от храната.
Специалната му капсула е устойчива на стомашната киселина и полезните бактерии стигат невредими там, където са необходими – в дебелото черво.
Не се нуждае от съхранение в хладилник.

За поръчки и заявки:

Име и фамилия *

Email *

Телефон*

Адрес за доставка*

Опишете продукта който желаете

captcha

Виж също

Хранителна добавка „Зелени поля“

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА Добавката „Зелени поля“ помага на човека в съвременният начин на живот, който …

Forever Active HA – Хранителна добавка с хиалуронова киселина

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА „Форевър активна ХК“ е революционен нов продукт, който подпомага организма в борбата …