вторник , 20 март 2018
Home » Напитки с алое вера от FLP » Билков чай с цветчета от алое
Aloe Blossom Herbal Tea

Билков чай с цветчета от алое

Един полезен билков чай с цветета от Алое вера
Код: 200
25 пакетчета
Цена: 35,28 лв

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Билковият чай на Forever Living с цветчета от алое е чудесна смесица от листа, билки и подправки, специално приготвени, за да се насладите на един прекрасен и богат аромат. Той създава топла ароматична атмосфера, като ви успокоява и отпуска. Не съдържащ кофеин, той ободрява и укрепва вашият организъм. Независимо дали е топъл или студен, чаят на ФЛП е с чудесен вкус и изключително лесен за употреба. Всяка съставка в него е подбрана заради своя тонизиращия ефект при случаи на стрес във вашият напрегнат ден: канела е за свежест, портокалова кора и карамфил за нежен плодов аромат, бахар и джинджифил за вашето успокояване. Това е един истински международен продукт, чийто съставки са от Китай, Ямайка, Египет и Индия, както и цветчета от Алое от плантациите на FLP. Ниско калорична, освежителна напитка, приемана с дневната дажба течности, Билковият чай с цветчета от алое потиска естествено апетита по и чудесен продукт комбиниращ се добре с вашият хранителния ви режим.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ

Канела, портокалови кори, карамфил, листа от къпина, бахар, копър, джинджифил, кардамон, лайка, Gymnema Sylvestre, цветчета от Алое.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Билковият чай с цветчета от алое може да се пие горещ или студен, според вашите предпочитанията. Пълни инструкции винаги може да намерите на всяка кутия.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Изключително нискокалоричен.
Не съдържа никакъв кофеин.
Потиска апетита по естествен начин, идеална комбинация за вашара хранитОСНОВНИ СЪСТАВКИ
Канела, портокалови кори, карамфил, листа от къпина, бахар, копър, джинджифил, кардамон, лайка, Gymnema Sylvestre, цветчета от Алое.

За заявки попълнете формата:

Име и фамилия *

Email *

Телефон*

Адрес за доставка*

Опишете продукта който желаете

captcha

Виж също

Aloe 2 Go

Джобно алое

Ако харесвате полезните свойства на чистия гел от алое вера и сладкия, питателен вкус с …

Forever Pomsteen Power

Поместийн пауър

Код: 262 473 мл. Цена: 53,43 лв. ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА Безспорен факт е, че антиоксидантите …