вторник , 20 март 2018
Home » Комбинирани пакети от продуктите на FLP » Комбиниран пакет „Напитки“
Комбиниран пакет алое за пиене

Комбиниран пакет „Напитки“

Aloe-Drinks-Pack
Код: 003
Цена: 504,03 лв.

НАПИТКИ ЗА ЗДРАВЕТО НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

Комбинираният пакет „Напитки” говори сам за себe си. В него са всички уникални напитки от колекцията на FLP. Ще си гарантирана здраве за цялото семейство. В него са поставени: четири бутилки от стабилизирания „Гел от алое”, две бутилки от „Нектар от алое и боровинки” и една с „Нектар от алое и праскови”, една „Форевър фрийдъм” и две от вкусната „Поместийн пауър“. Така има за вас, за вашата съпруга, за вашите деца и за вашите родители. Всички ще се насладите на прекрасния им вкус, полезни съставки и благотворно въздействие върху вашето здраве.

Освен нашите доказани напитки, в пакета ще намерите и многобройни печатни и маркетингови материали, за работата ви с Форевър – разнообразни каталози, брошури, договори, етикети за бутилки, мерителни чашки и много други.

Закупувайки комбинирания пакет „Напитки” освен ползите за вашето здраве вие ще спестите и пари, т.к печелите близо 10% от дистрибуторските цени, ако вземете продуктите отделно.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Пакетът съдържа: 4 броя Aloe Vera Gel/Гел от алое вера/, 4 броя Aloe Berry Nectar/Нектар от алое вера и боровинки/, 2 броя Pomesteen Power и по един брой Aloe Bits N’ Peaches/Нектар от алое вера и праскови/ и Forever Freedom/Форевър фрийдъм/.

 

Поръчайте:

Име и фамилия *

Email *

Телефон*

Адрес за доставка*

Опишете продукта който желаете

captcha