вторник , 20 март 2018
Home » Напитки с алое вера от FLP » Напитка от алое вера при ставни проблеми

Напитка от алое вера при ставни проблеми

Forever Freedom - напитка при ставни проблеми
Код: 196
1 литър
Цена: 69,56 лв.

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Тази полезна напитка е специално сьздадена да бъде в помощ на вашия организма, основно за да успее да поддържа здрави и подвижни ставите, както и да облекчава неприятната болка в тях. Формулата на Форевър фрийдъм набавя на човешкият организъм някои от най-необходимите хранителни вещества дарени ни от природата като ги съчетава в уникална и наистина ефикасна форма.

„Форевър фрийдъм“ съдържа над 88,9% от чистия, стабилизиран гел от алое вера на Форевър Ливинг, който е достатъчен благодарение на веществата който съдържа, за да подпомогне в максимална степен на имунната система да облекчава и намалява възпалителните процеси и да заздравява съединителните тъкани. В страхотна комбинация с глюкозамин, хондроитин, метил сулфонил метан (МСМ) и витамин С, се образува полезна формула, усвояваща се изключително лесно благодарение на течната си форма.

Една от основните съставки на Форевър Фрийдъм e глюкозамин сулфатът, който в естествената природа се намира най-вече в черупките на всички ракообразните от типа на раци, скариди и други, като се води една от основните изграждащи единици на протеогликаните – това са молекули в хрущяла придаващи омекотяващото буфериращо свойство на вашите ставите. Глюкозаминът успява да поддържа течността в хрущяла, както и да регулира метаболизма му, предотвратявайки ненужното разрушаване на тъканите. Друга важна негова функция е да стопира действието на ензимите който разграждат хрущялната тъкан, и да потиска неблагоприятното за ставите действие на някои химикали. Приемайки го през устата, глюкозамин сулфатът се усвоява много бързо от организма и след около четири часа той е във вашите хрущяли. Глюкозамин сулфатът е също със силно изразени противовъзпалителни свойства,като многобройни лабораторни изследвания доказват и неговото защитно влияние върху хрущялите. Убедено може да се твърди че благодарение на глюкозамин сулфатът се спира износването на хрущялите , което дава възможността да спомогне тяхното възстановяване.

Форевър Фрийдъм съдържа и хондроитин сулфат, който се извлича основно от хрущялите на акула и е изключително важна молекула, съдържаща се и в човешката хрущялна тъкан. Хрущялите в човешкия организъм за съжаление не се поддържат от съдовата система, и единствено благодарение на хондроитинът се привличат течности и хранителни вещества необходими за тях. Той също се бори и с ензимите който разрушават хрущялите. Многобройни изследванията доказват че хондроитинът има ясно изразено както противовъзпалително, така и болкоуспокояващо действие, както и че има възможност сериозно да забави процеса на износване на хрущялната тъкан и дори да спомогне нейната регенерация.
Друга важна съставка във Форевър Фрийдъм е МСМ/неметално сярно съединение/, срещащо се на много места в живата природа. Доказано е че сярата е третият най-разпространен минерал в човешкото тяло, поради което е и жизненоважна за растежа и възстановяването на организма. МСМ е напълно естествена форма на сярата, която може да откриете в много храни, като плодове, зеленчуци, риба и мляко, но е важно да ги приемате основно пресни, в противен случай е слабо вероятно да си набавите необходимото количество МСМ за вашето добро здраве. Тъй като този минерал е изключително летлив, при всякаква топлинна обработка ние губим една значителна част от него. Установено е, че дневно човешкото тяло изразходва около 0.4 милилитра МСМ, което означава, че ние трябва да възстановим това количество задължително. МСМ притъпява болковите импулси, още преди да са достигнали до мозъка и по този начин се первръща в силно аналгетично и противовъзпалително средство. Сярата съдържаща се МСМ играе основна роля за образуването на така важните кератин (протеин, който се грижи за здрави кожа, коса и нокти) и колаген (протеин, грижещ се за доброто състояние на кожата и ставите). Сярата спомага за създаването на т.н имуноглобулините (група антитела) от организма, имащи важна роля за доброто функциониране на вашата имунна система. МСМ е също и основен враг на свободните радикали. Той значително облекчава алергиите към определени храни и прашец и балансира киселинността на стомаха. Дълъг е списъка с полезните съставки на „Форевър фрийдъм“, но има и един важен страничен ефект, за който ще ви споменем: ноктите и косата ви ще започнат да растат много бързо и ще бъдат далеч по-здрави, тъй като в тях ще се съдържа повече МСМ отколкото в която и да е друга част на вашето тяло. МСМ е не по-токсичен от водата. Ако приемете „свръхдоза“ от него единственото което ще стане е че организмът просто ще се освободи от ненужното количество и по никакъв начин няма да ви навреди.

Последната от най-важните съставки на „Форевър фрийдъм“ разбира се е витамин С и то под формата на аскорбинова киселина. Той е изключително важен за синтеза на колаген и за ързото възстановяването на съединителните тъкани,и е един от най-мощните антиоксиданти.
СЪСТАВКИ
Основните съставки на Форевър Фрийдъм са: суров/натурален гел от алое вера, сорбитол, натурален концентрат от портокал, фруктоза, глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, натурален портокалов аромат, метил сулфонил метан, аскорбинова киселина, лимонена киселина, калиев сорбат, натриев бензоат, токоферол (витамин Е).
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Разклатете добре винаги преди употреба. Приемайте между 90-115 милилитра всеки ден/на два приема/.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Всички полезни свойства на на натуралния гел от алое вера.
Поддържа вашите стави подвижни с намалена болка, предпазва от признаците на стареенето.
Съдържа важни съставки с доказано противовъзпалително и аналгетично/обезболяващо действие.
Ефикасна, синергична формула за цялостно подобрение на здравето.
Ниско съдържание на захари и чудесен вкус на портокал.

Поръчайте своята напитка от алое вера при ставни проблеми:

Име и фамилия *

Email *

Телефон*

Адрес за доставка*

Опишете продукта който желаете

captcha

Виж също

Aloe 2 Go

Джобно алое

Ако харесвате полезните свойства на чистия гел от алое вера и сладкия, питателен вкус с …

Aloe Blossom Herbal Tea

Билков чай с цветчета от алое

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА Билковият чай на Forever Living с цветчета от алое е чудесна смесица …