събота , 26 май 2018
Home » Напитки с алое вера от FLP » Поместийн пауър
Forever Pomsteen Power

Поместийн пауър

Forever Pomesteen Power - един уникален антиоксидант
Код: 262
473 мл.
Цена: 53,43 лв.

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Безспорен факт е, че антиоксидантите са определено много важни за нашето добро здравословно състояние. Диетолозите спорят кой е плода с най-силни антиоксидантни свойства, т.е кой съдържа в най-голямо количество ксантони и кой притежава най-висока степен на поглъщане на свободните кислородни радикали (ORAC). Новият Forever продукт „Поместийн пауър“ съчетава и двете, той е съставен от патентована смес на плодови сокове и екстракти от нар, круша, къпина, малина, синя боровинка, мангостан и гроздово семе.

Възможността за поглъщане на кислородни радикали е основния индикатор за това до каква степен антиоксиданта има реално въздействие върху вашето здраве. Този капацитет е изключително променлив в зависимост от това кога е откъснат самия плод. Форевър гарантира че всички съставки на „Поместийн пауър“ са в челото на класацията по ORAC стойност, а нара и мангостана са с най-висок капацитет.

Наровият сок има повече полифенолни антиоксиданти дори от червеното вино, зеления чай, соковете от червени боровинки и от портокала. Той е и отличен източник на витамините А, С и Е, и на минерала желязо.
Мангостанът е плод, известен най-вече в Азия. Заради своя изтънчен вкус английската кралица Виктория го определила за свой любим плод и затова го наричат „Кралица на плодовете”. Мангостанът съдържа много полезни ксантони, а възможностите му на поглъщане на кислородни радикали е изклучително висок. Ксантоните са изключително мощни антиоксиданти, намиращи се основно в плодовете. Известни са над 200 вида от тези фитокомпоненти, като цели 40 от тях се намират в мангостана.
Изпитайте наслада от невероятната сила на антиоксидантите от нар, мангостан и други екзотични плодове във напитката „Форевър Поместийн пауър“

СЪСТАВКИ

Патентована смес: плодов сок от нар (Punica granatum), плодов сок от круша, плодов сок от мангостан (Garcinia mangostana L.), плодов сок от малина, плодов сок от къпина, плодов сок от синя боровинка, екстракт от гроздово семе. Калиев сорбат (за запазване на аромата), аскорбинова киселина.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Винаги разклащайте преди употреба. Може да приемате по 30 мл дневно преди храна. За най-добри резултати препоръчително е да съхранявайте в хладилник и консумирайте до 30 дни след отваряне.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Уникален антиоксидант.
Съвършенна комбинация от плодови сокове и екстракти.
Вкусен екзотичен вкус, който се харесва на всеки.

Поръчайте:

Име и фамилия *

Email *

Телефон*

Адрес за доставка*

Опишете продукта който желаете

captcha

 

Виж също

Aloe 2 Go

Джобно алое

Ако харесвате полезните свойства на чистия гел от алое вера и сладкия, питателен вкус с …

Aloe Blossom Herbal Tea

Билков чай с цветчета от алое

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА Билковият чай на Forever Living с цветчета от алое е чудесна смесица …

Един коментар