събота , 26 май 2018
Home » Хранителни добавки от FLP » Форевър дейли / Forever Daily
Forever Daily

Форевър дейли / Forever Daily

Форевър Дейли
Код: 439
60 таблетки
Цена: 41,87 лв.

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ И ОСНОВНИ СВОЙСТВА

Форевър дейли е нова прекрасна у изключително полезна хранителна добавка създадена по революциоен метод, който гарантира максимално/оптимално усвояване на всички хранителните вещества. В продукта са съчетани патентования АОС комплекс от алое вера и олигозахариди на Форевър Ливинг Продъктс. Тази чудесна хранителна добавка на ФЛП е един перфектен баланс от комбинирани 55 нутриента, като сред тях са незаменими витамини и минерали. Форевър дейли ще ви осигури по-ефикасно усвояване на хранителните съставки, а необходимите минерали ще бъдат насочени към конкретни важни системи в организма.
Със своя широкоспектърен профил на Форевър дейли ще достави оптимални количества от жизнено важни натурални фитонутриенти, биофлавоноиди, и съвременни антиоксиданти основани на молекулярна технология и уникална патентована комбинация от полезни плодове и зеленчуци. приемайки този продукт можете да бъдете напълно сигурни, че вашето тяло ще получи всички незаменими основни от микро и макро нутриенти, важни за доброто ви здраве.
Уникалната формула на Форевър дейли е специално създадена, за подхранване и защита на вашия организма, която се старае да запълни максимално всички липси в храненето ви, като същевременно си осигурява оптимално.


За заявки и въпроси:

Име и фамилия *

Email *

Телефон*

Адрес за доставка*

Опишете продукта който желаете

captcha

Виж също

Хранителна добавка „Зелени поля“

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА Добавката „Зелени поля“ помага на човека в съвременният начин на живот, който …

Forever Active HA – Хранителна добавка с хиалуронова киселина

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА „Форевър активна ХК“ е революционен нов продукт, който подпомага организма в борбата …