вторник , 19 юни 2018
Home » Контрол на теглото » Forever Therm Форевър терм

Forever Therm Форевър терм

ForeverTherm
Код: 463
60 таблетки
Препоръчителна клиентска цена: 70,06 лв.

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Форевър терм е вашият мощен съюзник в борбата с наднорменото тегло и стимулиране на метаболизма. Чрез неговата уникална формула вие повишавате енергията си и контролирате теглото си по-ефективно. Всяко начало към постигането на желаното тегло и здравословен начин на живот е трудно и стряскащо. Пътят към успеха е съпътстван от две ключови стъпки:
редовна физическа активност и здравословен хранителен режим с контрол на калорийния прием. Разбира се има и помощни средства в подкрепа на усилията ви, с които резултатите настъпват много по-бързо. Едно от тези средства е Форевър терм – уникален продукт, който ускорява отслабването и подпомага постигнето на желаната форма и килограми.
Уникална формула съчетава хранителни вещества и растителни екстракти във Форевър терм, с които стимулирате метаболизма си и извличате максимума от полаганите усилия.
На първо място, това е екстрактът от зелен чай. Той съдържа катахени – мощни полифенолни съединения, които имат антиоксидантно действие, ускоряват метаболизма и подпомагат процеса на изгаряне на мазнини за производство на енергия в тялото или т. нар. Термогенеза.
На второ място, това са семената от гуарана, които са натурални кофеинови алкалоиди. Те дават на организма повече енергия по време на фитнес тренировки и в забързаното ежедневие. Научни изследвания са доказали, че естественният кофеин влиза в синергично действие със зеления чай и по този начин стимулира термогенезата.
В извлека от зърна на зелено кафе са открити активни съставки, които имат свойство да възпрепятстват усвояването на глюкозата, с което допринасят за задържане на кръвната захар в нормални граници. Тези съставки са уникалните хлорогенни киселини, които не се съдържат в големи количества в печените кафеени зърна. По тази причина извлекът от зърна зелено кафе ни помага да контролираме апетита си и да избягваме резките енергийни сривове.
Освен изброените дотук съставки, Форевър терм съдържа и витамин С плюс пълният спектър от B витамини. Тъй като всяко физическо натоварване при тренировки води до тяхното бързо изчерпване от тялото, допълването им играе важна роля в стимулиране обмяната на веществата.Тези нутриенти са незаменими за метаболизма на мазнините, протеините и въглехидратите.
Разбира се, за да има успех всяка програма за контрол на теглото е необходима физическа активност и здравословен хранителен режим. В комбинация с уникалната формула от растителни екстракти и хранителни вещества на Форевър терм постигането на оптимално тегло става по-бързо и ви изпълва с жизненост.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

По две таблетки наведнъж или два пъти по една таблетка – сутрин и на обяд. Не приемайте след 18.00 ч., поради натуралното кофеиново съдържание на продукта.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Съдържа мощни растителни екстракти и хранителни вещества за подкрепа на термогенезата, стимулира метаболизма, подпомага постигнето на желаното тегло, когато се комбинира със здравословно хранене и физическа активност.

За поръчки попълнете формата:

Име и фамилия *

Email *

Телефон*

Адрес за доставка*

Опишете продукта който желаете

captcha