Балансиращ тоник за лице

Balancing toner
Балансиращ тоник за лице
Код: 560
130 мл.
Цена: 49,78 лв.

Задавали ли сте си въпроса дали вашето лице има нужна от още нещо допълнително след почистване? След като напълно се уверите че замърсяванията на кожата са премахнати ние ви препоръчваме на стегнете порите и овлажните кожата си с балансиращия тоник на Форевър, който да използвате между почистването и хидратирането. Balancing toner съдържа една перфектна амалгама от екстракт на полезни водорасли в съчетание с натриев хиалуронат. В тяхното общо действие те са ефикасни съставки за хидратиране и омекотяване на кожата, като по този начин я правят по-свежа и по-млада.

Към тези съставки прибавихме и извлека от краставицата, който допълнително успокоява и овлажнява кожата на лицето. Краставицата има способността да подобрява цвета на кожата, а съдържащите се в нея лигнани допълнително я освежават и спомагат за изглаждането на нейната структура. В балансиращия тоник е добавен и екстракт от бял чай, известена като мощен антиоксидант със силно изразено полифенолно съдържание, което смесено с алое вера прави кожата балансирана и спомага за извеждането на вредните свободни радикали.

За да направил формулата на балансиращия тоник перфектна, сложихме хиалуронова киселина, известна още и като „молекулярен сюнгер“ поради това е има качеството да привлича водата.

Силно ви препоръчваме на добавите балансиращия тоник към вашия ежедневен козметичен режим и ще видите че кожата ви ще изглежда по съвсем различен начин, ще бъде свежа и млада. Ще подобрите нейната способност да усвоява по-качествено полезните за нея вещества, с които вие я подхранвате.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете обилно количество от балансиращия тоник на Форевър по лицето и шията с като използвате помощта на памуче, задължително след предварителното й почистване. препоръчително е да използвате два пъти дневно, за да да сте сигурни че порите са стегнати а кожата е приятно овлажнена.
ВНИМАНИЕ! Задължително избягвайте пряк контакт на тоника с вашите очи! Но ако това се случи и се появи дразнене, моля изплакнете обилно с чиста вода. Но ако раздразнението не отшуми, спрете употреба и потърсете компетентна лекарска помощ.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Балансиращия тоник освежава, успокоява и хидратира вашата кожа.
Изравнява като цвета, така и структурата на кожата, прави я по-млада.
Стяга порите на кожата.