Forever Absorbent C

Forever Absorbent C
Форевър Абсорбент С
Код: 048
100 таблетки (всяка съдържа 60 мг витамин С)
Цена: 38.14 лв.

Лекарите отдавна са доказали нуждата от ежедневен прием на витамин С за добро здравословно състояние. Първите мореплаватели са открили че ядейки цитрусови плодове те премахват опасността от скорбут по време на своите дълги пътешествия. Съвременната науката е съставила цял списък с полезните действия на този изключително важен витамин.

  • Свръх мощен антиоксидант, оформящ частично защитната система на човек срещу негативното въздействие на т.н свободните радикали.
  • Витамин С е изключително нужен и важен витамин за човешката кожа, кости, хрущяли, лигавици, кръвоносни съдове и зъби, защото спомага за синтеза на междуклетъчен колаген.
  • Витамин С е мощен на стимулатор имунната и нервната система.
  • Безценния витамин спомага за правилното протичане на метаболизма и свързаното с него производството на енергия, бори се с отпадналостта и умора при човека.

Няма нужда от повече доказателства, че витамин С е изключително необходим за човека. Доказано е, че една цигара унищожава 25 мг от дневната доза на витамина в човешкия организъм. Много фактори играят роля за неговото бързо изразходване. Това са перманентния стрес, различни медикаменти които употребяваме, замърсената околна среда и т.н. Сериозният му недостиг може да предизвиква кървене, най-вече от малките кръвоносни съдове (капилярите) и от венците, като предизвиканите рани заздравяват много бавно.

Овесените трици са растителни влакна съдържащи се пълнозърнестия овес, които имат свойството да бъдат разтворими. Тяхното действие наподобява гъбата, като абасорбират водата в стомаха и тънките черва, като по този начин храносмилателния процес се забавя и така предизвикват усещане за ситост.

За пример са родители, които приготвят всяка сутрин на своите деца купа овесена каша с портокалов сок. Ако нямате времето и възможността Форевър Ливинг Продъктс ви дава перфектната комбинация в удобна хранителна добавка наречена Абсорбент-C с овесени трици. Двете основни жизнено важни съставки са комбинирани перфектно и готови за лесна употреба. Разработена по уникален патентован процес, Абсорбент С с овесени трици позволява на организма да абсорбира в пълна степен нужните 60-те мг витамин С във всяка таблетка. Ако не сте от хората, коити нехая за собственото си здраве и искате да сте жизнени и пълни с енергия, не се колебайте приемайте всеки ден добавката Абсорбент-C.

СЪСТАВКИ
Абсорден С съдържа: овесени трици, сорбитол, пчелен мед, аскорбинова киселина (витамин С), стеаринова киселина, натурален аромат на портокал, цитрусови биофлавоноиди, плод от папая, силициев диоксид.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една таблетка три пъти дневно. Препоръчително е капсулата да се сдъвче.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Овесените трици спомагат за пълноценното усвояване на витамин С.
Мощен антиоксидант.
Оказва благотворно влияние върху кожата и цялостно върху съединителните тъкани.
Не съдържа захар, консерванти, скорбяла или изкуствени оцветители.