Форевър супергрийнс

Форевър супергрийнс
Forever Supergreens
Код: 621
30 пакетчетa
Цена: 83.95 лв.

В забързаното ежедневие не винаги приемаме достатъчно количество питателна храна: пресни и пълни с витамини плодове и зеленчуци. Често, от липса на време се храним с преработена храна, ядем на крак, бързайки към поредната делова среща, или просто да не закъснеем за работа. Това са крайно нежелани навици, които могат да доведат до дефицити в хранителния ни режим,  а те в последствие да провокират здравословни неразположения. Поради тази причина Форевър разработи хранителна добавка, която може да зарежда тялото ви с растителни суперхрани по всяко едно време. Представяме Ви новата уникална добавка наречена просто Форевър супергрийнс.           

Всяко едно пакетче предлага обилна порция от перфектно подбрани и комбинирани:  алое вера и над 20 плодове и зеленчуци. Разтворете го в чаша вода и се насладете на прекрасен освежаващ вкус.

Форевър супергрийнс снабдява вашето тяло с основни нутриенти и антиоксиданти. С това тя засилва имунитета и се грижи да бъдете в топ форма през целия ден. Наличието на зелени храни като спанак, кейл и броколи поддържат алкално-киселинен баланс в норма, а това е от жизнено значение за много от функциите в нашето тяло.

Съставките са старателно подбрани и комбинирани с единствената цел – да подкрепят организма да се бори ефикасно в трудни моменти и същевременно да го енергизират, за да е винаги в топ форма. Форевър супергрийнс е свръх мощна комбинация от богати източници на естествени хранителни вещества като полифеноли и антиоксиданти от годжи бери (лициум), гроздови семки, зелен чай, зеленолистни зеленчуци и спирулина. Няма как да пропуснем нашия уникален стабилизиран гел от  алое, и да не го добавим във Форевър супергрийнс. За финал добавихме и  витамините С, Е плюс магнезий, заради изключително силните им антиоксидантни свойства.

Форевър супергрийнс е нещо много повече от бърз и лесен начин за попълване на важни липси от неправилен хранителен режим. Неговото перфектно място може да бъде и в спортния ви сак. За всички активно спортуващи той ще увеличи издръжливостта по време на тренировка и ще подпомогне по-ефикасното възстановяване след нея.     

Заредете ежедневно тялото си с най-добрите източници на зелена сила, дар от майката природа. Нашата хранителна добавка е с вкус на боровинки и сметана и може да бъде съчетана, както с шейковете Форевър лайт ултра, така и с вашата любима напитка. Ако се нуждаете от живителната сила на зеленчуците по време на път или просто искате да сте в супер форма по време на ежедневната си фитнес тренировка – Форевър супергрийнс е вашият най-добрър избор – идеалното съчетание от натурални суперхрани.

СЪСТАВКИ

Спанак листа на прах (34%), плодов аромат [сгъстител (малтодекстрин, акациева гума), аромат (малина и ягода), регулатор на киселиността (лимонена киселина), противослепващ агент (силициев диоксид)], магнезий (магнезиев карбонат), листа от броколи на прах (7%), ечемични стръкове, спирулина, ексклузивна комбинация от плодове и зеленчуци, витамин С (аскорбинова киселина), листа от кейл на прах (2%), гроздови семки на прах, зелен чай листа на прах, годжи бери екстракт (2%), подсладител (стевиол гликозиди), витамин Е [(d-алфа-токоферил-ацетат), модифицирано царевично нишесте, противослепващ агент (силициев диоксид)], алое вера листа на прах.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Изсипете съдържанието на едно пакетче в 240 ml вода или друга напитка. Разбърквайте до пълно разтваряне.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Перфектната комбинация от над 20 плодове, зеленчуци, суперхрани и разбира се алое.
  • Удобен източник на питателна растителна храна всеки ден.
  • Високо съдържание на антиоксидантни витамини C и E
  • Балaнсира алкално-киселинния баланс и подкрепя имунитетa