Потопете се в лятото с Алое сънскрийн

Слънцезащитен крем - Aloe Sunscreen

Когато слънцето грее и плажът ви зове, искате да сте сигурни, че вие и семейството ви сте защитени с истински качествен продукт. Поели към висок планински връх или просто на разходка в парка, важно е да сте спокойни, че кожата ви е предпазена от вредните слънчеви лъчи.

Когато сте изложени на външните фактори, имате нужда не само от слънцезащита. Ултравиолетовите лъчи могат да изгорят и увредят кожата ви, но и високите температури допринасят за нейното допълнително изсушаване. Затова създадохме слънцезащитен крем, който освен че я предпазва, също така я успокоява и хидратира, като запазва водоустойчивостта си до 80 минути.

Алое сънскрийн се нанася лесно, не оставя следи и пази кожата на семейството ви с ефикасна комбинация от слънцезащитни съставки, за да можете да се наслаждавате на лятото, без да позволявате на вредните слънчеви лъчи да ви вредят.

Наука и природа ръка за ръка създават авангардна бариера срещу вредните лъчи.

Ултравиолетовите лъчи тип А представляват 95% от лъчението, стигащо до Земята. Те проникват дълбоко в кожата и играят сериозна
роля за стареенето и образуването на бръчки.

UVB лъчите имат по-разрушително действие върху външните слоеве на кожата и причиняват зачервяване и изгаряне. Ефектът им е още по- вреден, когато е подсилен от висока надморска височина, отразяващи повърхности, сняг и лед, които в някои случаи могат и да удвоят действието им. Алое сънскрийн предлага широкоспектърна защита, която ви предпазва и от UVA, и от UVB лъчите.

Движещата сила зад изключителната слънцезащита на Алое сънскрийн е ефикасната комбинация от натурален цинков оксид без наночастици и две други фотопротективни съставки. Тройният щит работи синергично, за да образува бариера между кожата ви и двата типа най-вредно слънчево лъчение.

Алое сънскрийн не само предпазва кожата от ултравиолетовите лъчи, но го прави и без наночастици за разлика от много други подобни продукти. Резултатът е изключителна слънцезащита, която е и по-надеждна, и по-дълготрайна. Изгарянията не са единственото, което да ви тревожи, когато прекарвате дълго време навън.
Излагането на слънце допълнително изсушава кожата и води до нейното обезводняване.


Чистото алое вера от собствените ни плантации подхранва кожата, запазва влагата в нея и я успокоява, за да остане тя хидратирана и гладка.

Надградихме успокояващото действие с витамин Е, който се бори
с вредата от свободните радикали, омекотява и прониква по-дълбоко
за още по-ефективно овлажняване.

Мощна защита за цялото семейство

Алое сънскрийн на Форевър е ефикасен, дълготраен и безвреден за
всяка възраст. Универсалният слънцезащитен крем е достатъчно
нежен за цялото семейство и достатъчно силен, за да предпазва
кожата на всеки от вредните ултравиолетови лъчи.

Възползвайте се от пълния му защитен ефект, като го нанасяте обилно и редовно, когато сте на слънце. Дали ще прекарате цял ден на плажа, или просто ще се наслаждавате на отморяващ излет сред природата, бъдете спокойни, че цялото ви семейство може да се радва на слънцето, защитено от Алое сънскрийн.