Home Sonya™ daily skincare system / Ежедневна грижа за кожата „Соня“ Представяме ви ежедневната козметична серия „Соня“! Разработена е специално за комбинирана кожа, която е ту мазна, ту суха. Продуктите са създадени на базата на гел – съвременен научно доказан носител, който доставя високата концентрация на алое, влагата и растителните извлеци директно там, където кожата най-много се нуждае от тях. Хидратиращата система контролира лъщенето и нежно подпомага кожата, за да изглежда и да се чувства тя по-добре. Колекцията ежедневна грижа за кожата „Соня“ включва: Sonya™ refreshing gel cleanser Освежаващ почистващ гел Sonya™ illuminating gel Озаряващ гел Sonya™ refining gel mask Усъвършенстваща гел маска Sonya™ soothing gel moisturizer Успокояващ овлажняващ гел Ето някои от впечатляващите действия на отделните продукти в колекцията, а повече подробности за всеки можете да прочетете в страницата, посветена на него. Освежаващият почистващ гел съдържа ябълкови аминокиселини за нежна пяна, която не отнема от кожата ви нищо ценно. Озаряващият гел освежава вида на кожата и й придава вътрешно сияние. Усъвършенстващата гел маска се нанася вечер и действа, докато спите, за да контролира омазняването, да подобри цвета на лицето и да го хидратира. Успокояващият овлажняващ гел съдържа над десет растения и екстракта, както и колаген за освежаване и зареждане на кожата с влага. Използвайте като цялостен козметичен режим, за да почувствате всички удивителни ползи от ежедневна грижа за кожата „Соня“. Разработена специално за комбинираната кожа, която постоянно се променя, системата има многостранно действие и не само контролира омазняването, но и доставя влагата там, където е най-необходима. ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Прогресивен в научно отношение носител. С високо съдържание на алое вера и други растения. За комбинирана кожа. Достатъчно нежно действие за всички възрастови категории.

Представяме ви ежедневната козметична серия „Соня“! Разработена е специално за комбинирана кожа, която е ту мазна, ту суха. Продуктите са създадени на базата на гел – съвременен научно доказан носител, който доставя високата концентрация на алое, влагата и растителните извлеци директно там, където кожата най-много се нуждае от тях. Хидратиращата система контролира лъщенето и нежно подпомага кожата, за да изглежда и да се чувства тя по-добре. Колекцията ежедневна грижа за кожата „Соня“ включва: Sonya™ refreshing gel cleanser Освежаващ почистващ гел Sonya™ illuminating gel Озаряващ гел Sonya™ refining gel mask Усъвършенстваща гел маска Sonya™ soothing gel moisturizer Успокояващ овлажняващ гел Ето някои от впечатляващите действия на отделните продукти в колекцията, а повече подробности за всеки можете да прочетете в страницата, посветена на него. Освежаващият почистващ гел съдържа ябълкови аминокиселини за нежна пяна, която не отнема от кожата ви нищо ценно. Озаряващият гел освежава вида на кожата и й придава вътрешно сияние. Усъвършенстващата гел маска се нанася вечер и действа, докато спите, за да контролира омазняването, да подобри цвета на лицето и да го хидратира. Успокояващият овлажняващ гел съдържа над десет растения и екстракта, както и колаген за освежаване и зареждане на кожата с влага. Използвайте като цялостен козметичен режим, за да почувствате всички удивителни ползи от ежедневна грижа за кожата „Соня“. Разработена специално за комбинираната кожа, която постоянно се променя, системата има многостранно действие и не само контролира омазняването, но и доставя влагата там, където е най-необходима. ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Прогресивен в научно отношение носител. С високо съдържание на алое вера и други растения. За комбинирана кожа. Достатъчно нежно действие за всички възрастови категории.

Представяме ви ежедневната козметична серия „Соня“! Разработена е специално за комбинирана кожа, която е ту мазна, ту суха. Продуктите са създадени на базата на гел – съвременен научно доказан носител, който доставя високата концентрация на алое, влагата и растителните извлеци директно там, където кожата най-много се нуждае от тях. Хидратиращата система контролира лъщенето и нежно подпомага кожата, за да изглежда и да се чувства тя по-добре.  Колекцията ежедневна грижа за кожата „Соня“ включва:  Sonya™ refreshing gel cleanser	Освежаващ почистващ гел Sonya™ illuminating gel	Озаряващ гел Sonya™ refining gel mask	Усъвършенстваща гел маска Sonya™ soothing gel moisturizer	Успокояващ овлажняващ гел   Ето някои от впечатляващите действия на отделните продукти в колекцията, а повече подробности за всеки можете да прочетете в страницата, посветена на него.  Освежаващият почистващ гел съдържа ябълкови аминокиселини за нежна пяна, която не отнема от кожата ви нищо ценно. Озаряващият гел освежава вида на кожата и й придава вътрешно сияние. Усъвършенстващата гел маска се нанася вечер и действа, докато спите, за да контролира омазняването, да подобри цвета на лицето и да го хидратира. Успокояващият овлажняващ гел съдържа над десет растения и екстракта, както и колаген за освежаване и зареждане на кожата с влага. Използвайте като цялостен козметичен режим, за да почувствате всички удивителни ползи от ежедневна грижа за кожата „Соня“. Разработена специално за комбинираната кожа, която постоянно се променя, системата има многостранно действие и не само контролира омазняването, но и доставя влагата там, където е най-необходима.  ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Прогресивен в научно отношение носител. С високо съдържание на алое вера и други растения. За комбинирана кожа. Достатъчно нежно действие за всички възрастови категории.

Нови продукти

Начина на живот се определя от начина ни на мислене

Защо е важно да сме осъзнати Четири промени в нагласата за повече здраве...

Отвъд храната

/отвъд-храната/
Здравето ни зависи от начина на хранене.... Кат Морил, здравен инструктор и нутриционист

Sonya™ daily skincare system / Ежедневна грижа за кожата „Соня“

Код: 609Цена:195,18лв Представяме ви ежедневната козметична серия „Соня“! Разработена е специално...

Sonya™ soothing gel moisturizer / Успокояващ овлажняващ гел

Код: 60859мл.Цена:58,96лв Насладете се на неповторима хидратация с успокояващия овлажняващ гел....

Sonya™ refining gel mask /Усъвършенстваща гел маска

Код: 60759мл.Цена:53,82лв За да е възможно най-пълноценна почивката ви, вложихме в...