Здравейте, аз съм Поля Георгиева и съм независим собственик на Форевър бизнес, ниво "Супервайзор"

"Добавете живот към годините"
с уникалните продукти на Форевър Ливинг продъктс

Моята история, моят път към здравето

Винаги са ме занимавали въпросите на човешкото здраве. Как да живеем така, че да се чувстваме физически и психически добре, да сме в мир със себе си, за да постигнем така желаното щастие? Каква е личната отговорност, която всеки един от нас има към собственото си здравословно състояние? Готови ли сме да променим себе си, а от там и вредните си навици, на хранене, на физическа активност, на рационално мислене?

Лично за мен промяната започна със смяна на основи навици в хранителния ми режим. Започнах да обръщам внимание на това с какво се храня, кога се храня и какво количество храна приемам. Наложих си почасов режим на хранене, намалих количеството на консервирана, пържена и места храна. В основана храна ми се превърнаха пресните плодове и зеленчуци, бобовите и зърнените култури, ядките и пълнозърнестия хляб. Алкохол пиех само при повод, а любимите ми кисело мляко, сирене и кашкавал хапвах умерено. В резултат само на тази промяна започнах да се чувствам значително по-добре, беше ми леко и имах много повече енергия.

Засили се интереса ми към здравословните храни и лековитите растения, коя за какво е полезна, как се приготвят, как и кога се употребяват.

Гелът от листата на растението алое вера се оказа истински еликсир за човешкия организъм. Той притежава удивителните възможности да подкрепя тялото отвън на вътре.

ЗАЩО алое вера?

Цитирано в древни текстове още преди 2200 години преди новата ера, алоето е една от най-старите познати билки. Използва се от векове за овлажняване и успокояване на кожата. Това е една невероятно надеждна съставка за здраве и жизненост. Гелът от алое вера е изключително богат на хранителни вещества и може да се прилага директно върху кожата. Алоето е изключително полезно и когато се приема вътрешно. То поддържа здравето на храносмилателната система, подкрепя имунитета, съдейства за усвояването на нутриенти и повишава естествените енергийни нива.

ЗАЩО Форевър Ливинг Продъктс?

  • Най-добрите продукти от алое вера на натурална основа, oтглеждане върху екологично чисти почви
  • Щадящ процес на отглеждане и обработка, за да се извлекат най-добрите хранителни вещества от вътрешността на листата
  • Форевър разполага със собствен и патентован процес на стабилизация
  • Непрекъснат качествен контрол – от засаждането до преработката и производството
  • Доволни клиенти по целия свят
  • 30-дневна безусловна гаранция за възстановяване на парите на клиентите