Как да взема продукт с отстъпка?

Стани част от голямото семейство на Forever.

Присъедини се към моя екип и пазарувай с отстъпка.

Защо да се включа?

 • РЕГИСТРАЦИЯТА Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА – няма изисквания за месечни или годишни такси, както и за месечни или годишни обороти.
 • Получаваш достъп до онлайн платформа и пазаруваш директно от производителя Форевър Ливинг Продъктс. Можеш да поръчваш и чрез телефонно обаждане.
 • Веднага получаваш правото да пазаруваш с 5% ОТСТЪПКА още с поръчването на първите продукти. ​
 • Можеш да пазаруваш и с 30% отстъпка, при следните условия:
  – закупуване на Стартов пакет, с който веднага достигате ниво „Асистент супервайзър“ и започвате да пазарувате с 30% отстъпка
  – достигане на 2 бонус точки за  период от 2 месеца в резултат на вашите поръчки
 • Отстъпката която получаваш е доживотна. Никога не губиш ниво
 • Ставаш единтвено клиент,  който пазарува с отстъпка, нямаш задължение да дистрибутираш продукти.
 • Ползваш 30-ДНЕВНА ГАРАНЦИЯ. Можеш да върнеш продукт, ако не си доволен, дори и продуктът да е отворен и използван.

Единственото изискване е поръчката ти да е на стойност 88,00 лева с включената отстъпка.

Какви са стъпките?

 1. Кликнете върху бутона Регистрирай се. Вземи 5 % сега
 2. Линка ви отвежда към сайта на Форевър ливинг продъктс в страницата за Онлайн регистрация на собствен Форевър бизнес. Не се притеснявате, регистрацията за собственик на Форевър бизнес и клиент пазаруващ с отстъпка е една и съща. Изчетете текста, въведете своя email и кода и я изпратете.
 3. На въведения от вас email ще получите писмо с линк за потвържение и връзка към електронната Бланка за регистрация на собствен Форевър бизнес. Ще ви бъде предложено да закупите т.н Стартов пакет с който директно се издигате до ниво асистен супервайзер. Спокойно може да го пропуснете и да изберете продуктите, които Вие желаете. Попълнете коректно данните, а в полето спонсор въведете Поля Георгиева, а за спонсор ID – 359000057969. Ако имате нужда от помощ, моля не се колебайте да ми пишете или да ми се обадите.
 4. Избери желаните продукти и бройки и кликнете на „Приключване. Изберете начин на плащане и въведи в празното поле адрес или офис на Спиди за доставка и потвърди като натиснеш бутона „Изпрати молба за регистрация“ или „Плащане“ (ако е отбелязано плащане с карта).

 5. До 24 или до 48 часа по твой избор ще получиш поръчката заедно с два екземпляра на формуляра за регистрация (единият остава за теб, а другият ще бъде взет от куриера и върнат в офиса на Форевър). 

  Ще получиш клиентски код и парола до онлайн платформата на Форевър, откъдето и занапред ще можеш да си пазаруваш с отстъпка.