Арктическо море

Арктическо море
Код: 376
120 гел капсули
Цена: 72.68 лв.

Арктическо море е нова хранителна добавка с подобрена формула съдържаща патентована комбинация от богатото на ДХА масло от калмари, супер чисто омега-3 рибено масло и зехтин с високо олеиново съдържание. Това перфектно съчетание се предлага само от Форевър Ливинг Продъктс и не само съдържа 33% повече от най-полезната сред омега-3 киселините – ДХА, но и балансира съотношението между нея и ЕПА за високи резултати и максимално действие.

Равновесието между омега-3 и омега-6 е от важно значение.

Когато говорим за омега мастни киселини, много хора не разбират, че от решаващо значение е правилното съотношение между тях. В миналото хората са се хранели значително по балансираното и природосъобразно, поради което са имали по-добро съотношение между омега-3 и омега-6 киселините – от 1:1 до 1:4. Съвременният начин на хранене води до предимство на омега-6 мастните киселини, заради многото пържени продукти, растителните масла, маргарините и всички останали модерни и удобни, но обилно преработени и нездравословни кулинарни изкушения. Малко са хората приемащи достатъчно риба и други основни източници на омега-3, което в крайна сметка води до нездравословно съотношение между двете групи, стигащо до фрапантните 1:30. Решението на проблема е да се възстанови изгубеното равновесие, като се консумират повече омега-3 мастни киселини и максимално да се намали това на омега-6.

Благодарение на своята усъвършенствана формула Арктическо море увеличава не само цялостния прием на омега-3, но също ви дава  33% повече ДХА за перфектен баланс между нея и другата омега-3 киселина в продукта – ЕПА. Докосахексаеновата киселина, позната още като ДХА, е изключително важна за здравето мастна киселина, която се среща естествено в вашият организъм. Най-високите и концентрации са в мозъка, очите и сърцето, което прави ДХА основен фактор в грижа за клетките на мозъка, ретината, сърцето и нервната система. Изследвания доказват че редовния прием на ДХА е пряко свързан с намален риск от влошаване на умствените способности с напредване на годните. За никоя друга мастна киселина не е доказана подобна връзка.

СЪСТАВКИ
Натурално рибено масло, масло от калмари, зехтин, лимоново масло (натурален аромат), масло от лимета (натурален аромат), d-алфа токоферол.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Приемайте по две гел капсули три пъти дневно с храна.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Идеално съотношение между омега-3 мастните киселини за оптимален ефект.
Приятен и изцяло натурален цитрусов аромат.
Производството не нарушава естественото равновесие в океана.
Чист източник на ЕПА и ДХА.