Forever Immune Gummy

ImmuneGummy01.jpg

Форевър имуно

ОПИСАНИЕ:
Подкрепяйте имунната си система с комбинация от 10 витамина и цинк в естествено сладки дъвчащи растителни дражета с тропически вкус.
С ФОРЕВЪР ИМУНО Вече няма нужда да се чудите как да гълтате хапчета, за да подпомагате защитните сили на организма си. Меките дражета са на растителна основа и доставят 10 различни витамина плюс цинк и са идеални за всички, които предпочитат дъвчащи хранителни добавки, които могат да взимат в движение.
ФОРЕВЪР ИМУНО съдържа витамини В6, С и D, които допринасят за нормалната функция на имунната система.
Витамин С също съдейства за намаляване на чувството за отпадналост и умора и защитава клетките от оксидативен стрес. Предлагаме ви всички тези благотворни ефекти в дъвчащи дражета от тапиока с приятен плодов вкус. Растителната база намалява вероятността за разтапяне и залепване на дражетата в топло време.
Към вече споменатите витамини добавихме и В12, който допринася за нормалната функция на нервната система, за нормалния метаболизъм и производството на енергия. Той превръща ФОРЕВЪР ИМУНО в идеална добавка и за вегани и вегетарианци.В подобна хранителна добавка няма как да липсва минералът цинк. Благодарение на него редовният прием на дражетата допринася за поддържане на нормална функция на костите, косата, кожата и ноктите.
И понеже ФОРЕВЪР ИМУНО съдържа растителен витамин D, той е подходящ за хора, които не се хранят с животински продукти. Добавката също така е безглутенова. Още днес вземете вкусната и преливаща от витамини добавка, за да поддържате защитните сили на организма си навсякъде и по всяко време.ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Комбинация от 10 витамина и цинк. Лесни за приемане дъвчащи дражета. Подходящи за вегани. По-малка вероятност да се разтапят или залепват в топло време. Тропически плодов вкус.

Код: 566
60 дъвчащи дражета
ПЦП: 84,69 лв.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА: Дъвчете по две дражета дневно като хранителна добавка.
Съхранявайте на сухо и проветриво място, недостъпно за малки деца. Не използвайте, ако фолиото под капачката е скъсано или липсва! Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
СЪСТАВКИ: Глюкозен сироп, захар, модифицирано нишесте, витамини и минерали [вит. C (аскорбинова к-на), цинк (цинков глюконат), вит. E (dl-алфа токоферил ацетат), ниацин (никотинамид), вит. A (ретинил ацетат), биотин (d-биотин), вит. B12 (цианокобаламин), вит. D3 (холекалциферол), вит. B6 (пиридокси хидрохлорид), вит. K (филоквинон), фолиева к-на (птероилмоноглутаминова к-на)], регулатори на киселинността (лимонена киселина, тринатриев цитрат), натурален аромат на манго, глазиращ агент (карнауба восък), хранителни оцветители [концентрат от шафранка (Carthamus tinctorius), концентрат от морков (Daucus carota), ябълков концентрат (Malus domestica)].