Вит♀лайз за жени

Витолайз за жени
Код: 375
120 таблетки
Цена: 72.68 лв.

Комбинация от естествени продукти, специално създадена за жени, която включва витамини и минерали, антиоксидантни плодове и билки. Менопаузата, предменструалният синдром и съпътстващите ги неудобства, както и недоброто функциониране на пикочната система, може да бъдат предизвикани от хормонални промени и необходимост от конкретни хранителни вещества.

Патентована комбинация от билки

Хранителната добавка Вит♀лайз™ е създадена за подкрепа на хормоналния баланс и здравето на жените. Тя представлява патентована смес от полезни съставки, сред които шисандра, пасифлора и ябълки на прах. Към растителните екстракти са добавени червени боровинки на прах, чието полезно действие за доброто функциониране на пикочната система е всеизвестно.Уникалният процес на изсушаването им е патентован и подсилва още повече техното полезно действие. Чрез нея се запазват полезните вещества в червените боровинки от действието на стомашна киселина и чрез механизма на бавно освобождаване те стигат до тънките черва, където се усвояват.
Ексклузивна комбинация от нутриенти

Витамините от В комплекса, витамин С и магнезий са жизненоважни за женското здраве, но приемът на някои медиакаменти и стресът водят до тяхното изчерпване.

Желязото и калцият са незаменими минерали, които също са част от патентованата комбинация. Те играят важна роля за доброто функциониране на сърдечносъдовата и костната система на жената.

Уникалната комбинация от всички тези съставки създава оптимална грижа за женското здраве.

СЪСТАВКИ

Патентована смес: плодове от шизандра на прах (Schisandra chinensis), цветове от пасифлора на прах (Passiflora incarnate), екстракт от плод червени боровинки (Vaccinium macrocarpon), ябълки на прах, витамин Е (D-алфа токоферил ацетат), калциеви морски водорасли (Algas calcareas), витамин Е (D-алфа токоферил ацетат), витамин С (L-аскорбинова к-на), витамин D (холекалциферол), магнезий (магнезиев бисглицинат), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), витамин В12 (цианокобаламин), фолат (птероилмоноглутаминова к-на).

ДРУГИ СЪСТАВКИ

Хидроксипропил метилцелулоза, мастни киселини, силициев диоксид, микрокристална целулоза, магнезиеви соли на мастни киселини, магнезиеви соли на мастни киселини, тринатриев цитрат, декстрин, декстроза

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Два пъти дневнопо две таблетки като хранителна добавка.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Уникална комбинация в подкрепа на женското здраве
  • Патентована комбинация от шизандра, пасифлора и ябълки на прах
  • Клинично доказана патентована форма на червени боровинки
  • Подпомага поддържането на хормоналния баланс