За FLP

Форевър Ливинг Продъктс e член на асоциацията за директни продажби.

Преди да основе компанията Форевър Ливинг Продъктс Рекс Моан е преуспяващ и непрекъснато търсещ нещо ново бизнесмен. Интереса му към мрежовият маркетинг го заинтригува с възможностите които дава за финансова свобода.

Рекс Моан - основателят на FLP
Рекс Моан

Независимостта и свободата са разковничето към създаване на печеливш маркетингов план, който би привлякъл хора, стремящи се към личен избор. Тогава Рекс преоткрива познатите от древността полезни свойства на растението алое вера и осъзнава потенциала му да подобри начина на живот на хората по целия свят.
На 13 май 1978 г. се провежда първата бизнес среща. Първите продукти и маркетинговият план вече са създадени. Днес, над трийсет години по-късно, работим в 150 държави, а продажбите ни надхвърлят 2,5 милиарда долара. Компаниите от семейството на Форевър Ливинг Продъктс са най-големият производител, преработвател и дистрибутор на алое вера в света. Нашите плантации в САЩ, Карибите и Мексико са на площ надхвърляща 2000 хектара и осигуряват непресъхващ източник на най-чистото алое за дистрибуторите ни. С гордост можем да се наречем един от най-сериозните доставчици на алое в света.
Освен козметика и напитки от алое вера, широката ни гама от хранителни добавки за здраве и жизненост ви дава възможност да се възползвате и от полезните свойства на пчелните продукти, лековитите растения и гъби.
Мечтата на Рекс да предложи най-чистите продукти и най-лесния бизнес план се сбъдва по много впечатляващ начин. На всеки три години през последното десетилетие ФЛП почти удвоява продажбите си и продължаваме да растем. Но по-важното е, че Форевър не е просто един голям бизнес, а хиляди успешни, независими, семейни инициативи!

НАШАТА МИСИЯ

„Създаваме благоприятна среда, в която всеки да може с достойнство да бъде това, което иска да бъде; в която честността, коректността, съпричастността и удоволствието от работата са наши основни приоритети. Изграждаме и подхранваме ентусиазъм и вяра в нашата компания, продукти и индустрия. Търсим познание и баланс, а най-вече без страх водим компанията и дистрибуторите си напред.“

Форевър Ливинг Продъктс започва работа в България през октомври 2001 г. под ръководството на Стефан Стаев. Повече от 10 години по-късно компанията ежедневно осигурява на многобройните си дистрибутори от цялата страна лесен и удобен достъп до продуктите, подкрепя ги активно с информация, печатни, маркетингови и онлайн материали, срещи, обучения и най-различни други инструменти за успешен бизнес.

Каним и вас да се присъедините към растящото ни семейство от дистрибутори, стремящи се към финансова свобода с Форевър Ливинг Продъктс!