ФАБ Х – Натурална енергия без калории

Forever FAB X

Енергийната напитка ФАБ X е диетична алтернатива за повече жизненост с всички витамини, аминокиселини и електролити, но без никакви калории, въглехидрати и захари.

Иска ли ви се понякога да имате повече време, за да направите всичко, което сте планирали? Времето е най-ценният ви ресурс, а ако имате достатъчно жизненост през целия ден, ще можете да постигнете желаното. Създадохме ФАБ X, за да ви помогнем да се радвате на отличния енергизиращ ефект и чудесния вкус, с които сте свикнали, без да изневерявате на своите фитнес цели.

От време на време всеки от нас има нужда от незабавен заряд, а дългосрочната жизненост без сривове ни помага да се справяме с натовареното всекидневие. С ФАБ Х вече можете да разчитате и на двете, като същевременно запазвате елегантната си линия. Без калории, без захар, без въглехидрати – ФАБ Х е идеална напитка за моментите, в които имате нужда от свежо ободряване. Билката гуарана допринася за бързия ефект на ФАБ Х, а за дългосрочната енергия се грижат патентовани съставки, разработени от водещ спортен учен.

Издръжливостта, концентрацията, енергията и витамините, с които ви зарежда ФАБ Х, ще ви съживят и ще ви помогнат да подобрите работоспособността си, но без захар и калории. Винаги когато имате нужда от допълнителна жизненост, без угризения за фигурата си, можете да разчитате на диетичния ФАБ Х!

поръчайте