Хранителна добавка „Зелени поля“ / Fields of Greens

Хранителна добавка "Зелени поля""
Код: 068
80 таблетки
Цена: 27.48лв.
ВЗЕМИ С ОТСТЪПКА

Добавката „Зелени поля“ помага на човека в съвременният начин на живот, който твърде често ни отдалечава от природата и нейните дарове, от вкуса на истинската храна, от зреещите плодове, зеленчуци и жита. Нашите родители са ни насърчавали да ядем пресни плодове и зеленчуци, но в забързаното ежедневие, прекалено често прибягваме до бързо приготвящата се храна, която ни лишава от жизненоважните вещества, съдържащи се в зеленчуците и житните растения.

Форевър Ливинг Продъктс произведе излючително добре балансираната хранителна добавка „Зелени поля“, която е източник на много от хранителните елементи в зелените зеленчуци, липсващи в менюто ни при съвременния начин на хранене. Тя съдържа млади стръкове зелен ечемик, люцерна, стъбла от пшеница и лют червен пипер. „Зелени поля“ също така е обогатена с бета-каротин, ензими, амино-киселини, витамини и хлорофил. Съвкупността от всички тези съставки, доставя на организма изобилие от хранителни вещества, специално подбрани, за да компенсират недостига, породен от бързото хранене.

Една от основните съставки в „Зелени поля“ е ечемични стръкове. Сокът от от младите ечемични растения е богат източник на минерали –калций, магнезий, желязо, калий, натрий, мед, фосфор, цинк и манган. Освен това антиоксидантът, известен като 2-0-ГИ (2-0-гликосилисовитексин), се среща в естествено състояние в листата на зеления ечемик. Знае се, че ечемикът е бил основна житна култура в Европа, преди да започнат да се използват житото и ръжта. Зеленият ечемик е адаптоген. Научни изследвания доказват, че колкото по-дълго време се приема, толкова по-силен е терапевтичният му ефект.

Пшеничните стръкове са втората съставка на „Зелени поля“. Те са изключително богата, питателна храна, съдържаща голямо разнообразие от витамини, минерали и микроелементи. Половин килограм пресни пшенични стръкове се равнява по хранителна стойност на над 10 кг пресни зеленчуци.

Следващата съставка е люцерна. Нейните корени достигат голяма дълбочина, което дава възможност да поемат минерали от богатата почва и прави това растение е една от най-богатите на минерали храни за човека. Съдържащите се в нея минерали са напълно балансирани и са в лесно усвоима форма. Освен това люцерната е и отличен източник на витамини А, В6, Е и К. Тя е е естествен растителен естроген и употребата и` води до намаляване нивата на холестерола.

Лютият червен пипер дълго време е използван в традиционната медицина. Той подобрява кръвообращението и помага при храносмилането.
Пчелен мед – достойнствата на меда като източник на енергия и хранителна сила са добре известни. Медът съдържа витамини, минерали и аминокиселини и се използва от векове като енергиен източник и като лекарство.

СЪСТАВКИ

Ечемични стръкове – 120 мг
Пшенични стръкове (листа на прах) – 120 мг
Люцерна (листа на прах) – 120 мг
Лют червен пипер – 1.7 мг
Пчелен мед, сорбитол, магнезиев стеарат, стеаринова киселина, силициев двуокис.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една таблетка два пъти дневно.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Изключителен източник на „зелени храни“.
• Богато съдържание на минерали.
• Съдържа хлорофил.