Forever Focus /Форевър фокус

Forever Focus
Форевър фокус
Код: 622
60 таблетки
Цена: 191.18 лв.

ОПИСАНИЕ: Когато трябва да се справяме с всекидневните си задачи, всички се сблъскваме с предизвикателства и множество разсейващи фактори. Работа, семейство, спорт, хобита – всички те се борят за вниманието ни и може да се окаже трудно да останем концентрирани върху най-важното. Човек не иска просто да „избута“ деня, а да го контролира и управлява. Ето защо е жизненоважно да сме във възможно най-добра умствена форма и максимално концентрирани.

Форевър фокус е уникална и ефикасна смес от билки, витамини и минерали, която ви помага да сте в кондиция, да сте продуктивни и фокусирани. Също така съдейства да поддържате умствената си дейност оптимална и естествено ви защитава от последствията от стреса.

Форевър фокус съчетава натуралното благотворно действие на растителните екстракти от златен корен (родиола), бакопа, зелен чай и гуарана с естествените полезни ефекти от витамини B6, B12, пантотенова киселина и минерала цинк. Включихме и научно изследвана съставка, наречена Когнизин – клинично проучена форма на цитиколин. Цитиколинът представлява натурален нутриент, който откриваме в мозъка. Доказано е, че подкрепя когнитивните функции, умствената концентрация и вниманието.

И макар че Форевър фокус е идеален за студенти, спортисти, професионалисти и активни възрастни, едва ли съществува човек, който да не иска да повиши производителността си с продукт, който допринася за фокуса, подпомага концентрацията, подкрепя мозъчната енергия и подобрява вниманието и паметта.

Превърнете Форевър фокус в част от ежедневното си хранене, за да подсилите ума и продуктивността си.

СЪСТАВКИ:

Съставки на препоръчвана доза за дневен прием от 4 капс.:
Пантотенова киселина 3 mg
Витамин B6 0,5 mg
Витамин B12 2,5 mcg
Цинк 6 mg
L-тирозин 300 mg
Цитиколин (Cognizin®) 250 mg
Родиола 200 mg
Бакопа (брахми) 320 mg
Зелен чай 400 mg
Гинко 24 mg
Гуарана* 54.5 mg
* Съдържа кофеин (50 mg в дневната доза)
Екстракт от листа на зелен чай (Camellia sinensis L. O. Ktze), екстракт от бакопа (цяло растение) (Bacopa monnieri), съставки на капсулата [сгъстител (хидроксипропил метилцлулоза, карагенан), противослепващ агент (калиев хлорид)], L-тирозин, цитиколин (Cognizin®)*, екстракт от корени на родиола (Rhodiola rosea L.), екстракт от семена на гуарана (Paullinia cupana H.B.K) [кофеин, екстракт от семена на гуарана], екстракт от листа на гинко (Ginkgo biloba), цинк [цинков бисглицинат, глицин, регулатор на киселинността (лимонена киселина), противослепващи агенти (силициев диоксид, магнезиев стеарат)], пантотенова киселина (d-калциев пантотенат), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), витамин В12 [стабилизатор (дикалциев фосфат), цианокобаламин].
 ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА: по четири капсули сутрин с храна. 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Витамини B6 и B12 допринасят за нормалната функция на нервната система.
  • Витамини B6, B12 и пантотеновата киселина допринасят за намаляване на чувството за отпадналост и умора.
  • Пантотеновата киселина допринася за нормалната умствена дейност.
  • Цинкът допринася за нормалната когнитивна функция.
  • Цинкът допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.