Хранителна добавка с лициум и женско биле

Forever Lycium Plus
Forever Lycium Plus
Код: 072
100 таблетки
Цена: 75.58лв.

Форевър лициум плюс“ e полезна хранителна добавка създадена от Forever Living. Тя е ценен източник на антиоксиданти, биофлавоноиди и множество други полезни фитокомпоненти.


Плодът на лициума расте най-вече в Китай, където го използват като успешен лек при множество проблеми. Той е изключително богат на аминокиселини (градивния материал на протеините) и витамини, лициумът е известен в Китай като тоник yin. Добре известно е, че благоприятства зрението, придава здравословен цвят на лицето, подхранва черния дроб и бъбреците и има общоподсилващи и противосъстаряващи функции. Традиционно е използван при замаяност и обща отпадналост, нисък тонус, болки в гърба и ставите. В съвремието се използва за предотвратяване на токсичните последствия от химиотерапия и лъчетерапия.

Добре известно е че женското биле, наричано още сладък корен, е най-широко използваната билка в традиционната китайската медицина. Тя съдържа над 150 химически съединения с положително влияние при възпаления, треска, рани, язви, болки в гърлото и кашлица. Женското биле се използва и самостоятелно, въпреки че по-често се употребява като допълваща билка в разлинчи рецепти, а главната и функция е да провокира най-доброто въздействие на другите билки. Това е един отличен спътник на лициума.

Флавоноидният извлек от женско биле представлява концентрирана форма на биофлавоноиди. Производството му е патентован процес, отстраняващ по-голямата част от глициризина – много сладък компонент на женското биле, с нежелателни странични ефекти. Последните проучвания доказват, че биофлавоноидите на женското биле са сред най-силните антиоксиданти, открити до момента.

СЪСТАВКИ

Извлек от плода на Lycium barbarum (плод под формата на прах) 300 мг
Извлек на флавоноиди от женско биле 37.5 мг
Микрокристална целулоза, целулоза, кроскармелозен натрий, стеаринова киселина, магнезиев стеарат и силициев диоксид.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Употребявайте по една таблетка три пъти на ден.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Изключително силен антиоксидант.
  • Добър източник на фитокомпоненти.
  • Силен тоник.
  • Благоприятства зрението и кожата.