Балсам за след бръснене с алое / Gentleman’s Pride Aftershave Balm

Балсам за след бръснене с алое
Код: 070
118 мл.
Цена: 34,34 лв.

Когато хирургически острото ножче за бръснене влезе в контакт с вашата кожата то може да причини неприятни одрасквания и порязвания, а в повечето случай води до изсушаване и раздразнение на кожата. Дори ако самото ножче не успее да ви нарани, то със сигурност дразнене ще се получи от употребата на пяната за бръснене. В повечето случай те съдържат съставки изсушаващи липидите на кожата, които се грижат да свързват клетките и задържат влагата в тях. Намаляването на липидите в резултат на употреба на кремове на сапунена основа, последвано от третиране със съдържащи спирт лосиони води до неприятно стягане и изсушаване на вашата кожа.

Форевър Ливинг Продъктс отдели много години за направата на съвършения афтършейв, който да не съдържа никакви спиртни, изсушаващи и дразнещи малките ранички съставки. Балсама за след бръснене с алое е вече тук, изключително нежен и  кадифен, той успокоява и възстановява кожата след всяко бръснене. Убедени бяхме, че нашият уникален стабилизиран гел от алое вера ще бъде отново вярното решение, най-вече след като го съчетахме със силни овлажняващи агенти. перфектната формула без спирт включва и различни омекотяващи съставки като розмарин и лайка за допълнително успокояване и омекотяване на кожата.

И макар че го нарекохме афтършейв, нашият балсам с алое вера може да се използва винаги когато е необходимо за облекчаване на различни раздразнения по вашата кожа, причинени както от ножчето за бръснене, така и от продължително излагане на слънчеви лъчи или силен вятър.

Със сигурност мъжете ще обикнат този невероятен балсам за след бръснене, с който лицето ще бъде свежо, чисто и гладко, а колко е невероятен е аромата му, ще разберете по отношението на жените.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете обилно след всяко бръснене или излагане на лоши външни фактори.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Балсам за след бръснене
  • Овлажнител и омекотител за кожа по всяко време.
  • Успокоява и овлажнява.
  • Приятен свеж аромат.