Forever Lean Форевър лийн

Форевър Лийн
Код: 289
120 капсули
Цена: 86,44 лв.

Две уникални съставки съдържа „Форевър лийн“, които водят до понижено усвояване на калории от мазнините и въглехидратите в храната. Фибри извлечени от кактуса, наречен бодлива круша или индийска смокиня са първата съставка. Те поглъщат мазнините и според научните изследвания, влакнините, съдържащи се в листата на този кактус са силно разтворими и имат свойството да абсорбират по-голямата част от мазнините, като по този начин пречат те да се натрупват в тялото. В тялото екстрактът от бодлива круша се свързва с погълнатите мазнини и не позволява на тънките черва да ги усвоят. В резултат на това мазнините преминават през тялото „транзитно“ и не се абсорбират.

Протеин, който се извлича от обикновения бял фасул е втората уникална съставка. Неговото действие е свързано със забавено усвояване на захарите в тънките черва. Революционният протеин временно възпрепятства ензимната активност, която превръща скорбялата в захар.

Комбинацията от тези две съставки са вашият основен помощник в пътя към постигане на идеалното тегло. Те допринасят за блокиране на усвояването на част от мазнините и въглехидратите, които приемате с храната.
Хромният трихлорид е третата уникална съставка на „Форевър лийн“. Хромът е микроелемент, който засилва естествената способност на човешкия организъм за регулиране на кръвната захар, а по този начин и на обмяната на веществата.

Не бива да забравяте, че за максимален резултат е необходимо приемът на „Форевър лийн“ да се съчетае с физически упражнения и здравословни хранителни навици. Само по този начин може да постигнете максимален резултат за кратко време и да успеете да задържите желаното тегло.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ

Екстракт от обикновен бял фасул, екстракт от листа на бодлива круша (Opuntia ficus-indica (Phaseolus Vulgaris), хром (като хромен трихлорид).

ДРУГИ СЪСТАВКИ
Хидроксипропил метилцелулоза, микрокристална целулоза, стеаринова киселина (растителна), кроскармелозен натрий, вода, силициев диоксид, ), калиев ацетат, гума джелан (растителна).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една капсула дневно с вода непосредствено преди храна.
Да не се приемат повече от четири капсули дневно.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Възпрепятства абсорбирането на мазнините и въглехидратите.
Блокира усвояването на калории от захарта
Помага на организма при регулирането нивата на кръвната захар
Поддържа нормалната обмяна на веществата