Алое активатор

Алое активатор
Код: 612
130 мл
Цена: 36,61 лв.

Алое активатор има в себе си стабилизиран гел от алое вера и алантоин – това е органично вещество, стимулиращо растежа и регенерирането на клетките. Алое активатор е чудесно средство за овлажняване, в чийто състав се съдържат ензими, аминокиселини и полизахариди. Той е прекрасен партньор на вашата маска за лице, с която почиствате, овлажнявате и успокоявате кожата си. Маската деликатно премахва мъртвите клетки и ви придава естествен младежки, жизнен и здрав вид на лицето. Чистият стабилизиран гел от алое вера на Forever Living е изключително нежен, което прави активаторът изключително подходящ за употреба дори за най-чувствителната кожа около очите.

Алое активаторът притежава изключително голямо приложение. Въпреки че е създаден като част от козметичната програма „Цвете на младостта“, той е изключително ефективен дори когато е използван самостоятелно за почистване, освежаване и стягане на вашата кожа. Използвайте го като напоите памуче с активатор и нежно втривайте в кожата на лицето и шията.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ
Сок от листа на Алое Барбадензис (стабилизиран гел от алое вера), алантоин, феноксиетанол, метилизотиазолинон.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Употребявайте Алое активатор като част от програмата „Цвете на младостта“ или напълно самостоятелно за деликатно почистване на кожата.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Съдържа гел от алое вера и алантоин.
Това е един превъзходен овлажняващ продукт.
Изключително нежен за кожата около очите.
Ефективно почиства и освежава.