Хидратиращ почистващ лосион

Хидратиращ почистващ лосион
Infinite by Forever™ hydrating cleanser
Код: 554
118 мл.
Цена: 60,11 лв.

Ябълките са едно от първите дървета, които човек е успял да култивира. Неговите полезни сокове са изключително устойчиви на всякакви климатични промени. Ние от Форевър успяхме на извлечем два основни елемента от този толкова обичан и богат на витамини плод, това са: ябълков екстракт и ябълковите аминокиселини, и с голямо удоволствие ги заложихме в един прекрасен почистващ лосион за лице – Infinite by Forever™ hydrating cleanser.

Други две съставки: натриевият кокоил глицинат, извлечен от кокосовите орехи и аминокиселината глицин, са мощни активни вещества, които притежават свойството да овлажняват, като не дразнят кожата и са 100 % хипоалергенни. Като резултата е нежно омекотяване кожата, без неприятното изсушаване.

В нашият Хидратиращ почистващ лосион сме добавили и фитична киселина извлечена от оризовите зърна, която повишава ефикасността на антиоксидантите и води непрестанна борба със свободните радикали. Прибавихме и слънчогледово масло наситено на линолова киселина и витамин Е, които разтварят мръсните наслоявания и така спомагат за отмиването им от кожата. 

След почистване с  Infinite by Forever™ hydrating cleanser  ще чувствате Вашата кожа мека и чиста и напълно овлажнена. Ще се изградили стабилна основа за останалите продукти от антиейджинг режима създаден от  FLP.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Втрийте нежно от  Хидратиращ почистващ лосион с предварително намокрени пръсти. Извършвайте леки кръгови движения нагоре и навън към вашата косата. След това изплакнете старателно с чиста вода, за да отстраните грима и натрупаното замърсяване. Накрая внимателно подсушете със суха  кърпа. За най-добри резултати, използвайте сутрин и вечер. 

ВНИМАНИЕ! Задължително избягвайте директен контакт с очите! В случай, че се появи дразнене, обилно изплакнете с вода. Ако дразненето не отшуми, прекратете употреба и потърсете помощ от медицинско лице.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ                        

  • Изключително нежен, не съдържа сулфати.
  • Мигновено подобрява хидратацията на кожата.
  • Почиства, но не изсушава.