Духът в жълтата бутилка

Forever Aloe Vera Gel

Напитките от алое вера на Форевър са ненадминати на пазара. Суровината ни е с изк лючително високо качество, благодарение на изцяло вертикално интегрираната ни структура. Сами отглеждаме растенията без пестициди и хербициди в най-големите в света собствени плантации. Използваме само вътрешната част на растението, а не цялото листо и не се налага да филтрираме негодните за използване съставки на кората. Така запазваме естествения баланс на хранителните вещества непокътнат. Свежестта на нашия гел от алое е гарантирана, защото го стабилизираме по патентована технология в рамките на няколко часа след отрязване на листата. Към него не добавяме никакви изкуствени оцветители и аромати.  Независими изследователски институти в Германия, Великобритания и САЩ потвърждават, че гелът от алое вера на ФЛП е най-близък по състав до суровия пресен гел от растението. Високото качество и чистотата на нашите напитки от алое се контролират стриктно и непрекъснато, както от нашата собствена лаборатория, така и от инспекциите на Международния научен съвет за алое, чийто одобрителен печат ще откриете на опаковките.

А като споменахме опаковките, няма как да не обърнем внимание, че напитките ни се съхраняват в специално разработени, многопластови, рециклиращи се бутилки, които запазват гела от алое вера възможно най-пресен и ефикасен. Полипропиленът, от който са направени, се редува с кислородна бариера, допълнително защитаваща гела от алое вера от окисляване. Благодарение на тази специфична структура на бутилката, нашите напитки стигат до вас толкова пресни и ефикасни.

Както и всички останали пластмасови опаковки, така и тези на напитките от алое вера на ФЛП, имат цифрово означение на дъното. То пояснява какъв е начинът на рециклиране на вида пластмаса:

pete

= PET (полиетилен терефталат);

= HDPE (полиетилен с висока плътност);

=  РР (полипропилен);

=  други видове пластмаси или комбинация от
различни материали

Поради специфичната си многопластова структура, бутилките на Форевър са обозначени със „7“, но това не бива да ви притеснява ни най-малко. Както вече споменахме, използваната от ФЛП пластмаса е всъщност безвредният полипропилен (РР), иначе обозначаван с цифрата „5“ и одобрен за опаковки на храни от всички световни контролни органи. Той е и единственият материал, влизащ в контакт със самите напитки. Специалният добавен вътрешен слой, който предпазва напитките от окисляване, е вид винил и не съдържа полибисфенол-А (BPA). Именно комбинацията с тази кислородна бариера изисква символът за рециклиране да бъде „7“.

Нашите уникални напитки от алое вера стигат до вас и в уникални опаковки, които изцяло съхраняват техните изключителни и полезни качества от растението до вас !