Пчелен мед Forever Bee Honey

Bee Honey
Bee Honey
Пчелен мед Forever Bee Honey
Код: 207
500 г
Цена: 38,36 лв.

Пчелите прелитат и кацат от цвят на цвят и събират полезния нектар, след това го съхраняват в себе си, смесвайки го със собствените ензими, и го отдават под формата на мед в пчелния кошер.
Хилядолетия човек е използвал меда като чиста природна, натурална храна – богат питателен коктейл, който се поема и смила от организма изключително лесно.

Пчелният мед е изключително богат на важни за човешкото тяло вещества, като глюкоза, фруктоза, захароза, минерали, витамини, ензими, протеини и основни анимокиселини.

Forever Bee Honey е мед събиран основно във високопланински, пустинни области на Западните щати и не съдържа никакви изкуствени химически елементи, това е един чисто натурален продукт. Той е със чудесен вкус, изключително питателен, съдържащ най-добрите естествени природни вещества, който ще ви осигури около 100 калории за 30 г тегло.

Медът е вкусен и питателен естествен подсладител, за вашето кафе или чай. Той е богат на въглехидрати и минерали като калций и фосфор. С меда на Форевър ще имате енергия за всякакви случаи, умората ще изчезне и ще възстановявате бързо своето тяло. Изключително ценен за хората със лабилна храносмилателна система, поради факта че захарта в меда е предварително преработена. Така тя се абсорбира директно, без да се налага допълнително смилане в стомашно-чревния тракт.

СЪСТАВКИ:

Чист натурален мед

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Употребявайте Forever Bee Honey като самостоятелна храна или като основен заместител на захарта.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Опаковка е специално създадена, за да не позволява загуба на вещества под влиянието на слънчевите лъчи.
Продукта е изключително богат на въглехидрати и на минералите калций и фосфор.
Веднага след употреба се покачва енергийния заряд на тялото.
Естествен подсладител, лесно се усвоява от храносмилателната система.