Пчелен прополис

Propolis
Forever - Bee - Propolis
Код: 027
60 таблетки
Цена: 72,68 лв.
ВЗЕМИ С ОТСТЪПКА

Споменавайки думата пчели и продуктите дарявани от тях, винаги се сещаме за пчелния мед и прашец, и в повечето случаи забравяме един друг уникален и чудодеен продукт. Това е пчелния прополис – добре познатaта лепкавата смола, която дърветата отделят, а пчелите събират, обработват и облепват с нея пчелния кошер, за да го пазят от вредните микроби.

Думата „прополис“ произхожда от гръцки език и означава „пред града“, т.е, прополисът е онази защита, която предпазва от външна заплаха.

Мощното действие на прополисът е добре познато на човечеството от преди 5000 години, доказвайки безапелационно своята мощна способност да се бори безупречно с вредните микроби. Древните асирийци и гърци го употребяват, за да се справят с рани, абсцеси и дори тумори.

Пчелният прополис е безспорно един от най-силните естествени натурални антибиотици с които майката природа ни е дарила. Той укрепва нашата имунна система и така ни пази от болести, поддържайки здравето ни в оптимално състояние. Доказано е че вътрешните стени на пчелния кошер са много по-стерилни дори от повечето съвременни операционни зали, като дори уникално силната бактерия MRSA, която се оказва неподатлива на какъвто и да е антибиотик, учудващо проявява изключителна чувствителност единствено към действието на прополиса.

Пчелният прополис, който Форевър Ливинг ви предлага е напълно екологично чист, добиван от високопланински и пустинни области, недокоснати от цивилизацията. За да се гарантира 100 % чистота на прополиса се използват патентовани колектори за пчелен прополис. Пчелният прополис на ФЛП е доказано 100% натурален, той не съдържа никакви изкуствени оцветители, аромати или консерванти. Той е перфектна натурална храна съдържаща множество питателни вещества – витамини, минерали, ензими, аминокиселини и много други полезни микроелементи.

СЪСТАВКИ
Пчелен прополис (на прах) – 500 мг
Пчелен мед, изолиран соев протеин, рожков, силициев двуокис, аромат на бадем, стеаринова киселина, кроскармелозен натрий и пчелно млечице.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една таблетка два пъти на ден. Може да се смуче или да се дъвче.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Силен натурален антибиотик.
Подсилен с пчелно млечице.
Съдържа 22 аминокиселини, витамини В комплекс.
Облекчава симптомите на простуда и грип.