Пчелно млечице

Пчелно млечице Forever

Forever Royal Jelly
Код: 036
60 таблетки
Цена: 75,58 лв.

Истинско, натурално пчелното млечице от Форевър Ливинг Продъктс. Купете от Aloe-Health.Info на изгодна цена.

Фаринксовите жлези на пчелата отговарят за отделянето на пчелното млечице. Това е буквално една супер храна, която пчелите смесват с точно определени ензими и дават на така наречените \“пчели-майки\“. Пчелата-майка използва за храна основно пчелно млечице през целия си изключително продуктивен живот, а това и дава възможност да снася до 3000 яйца ежедневно за период от цели шест години. За сравнение пчелите-работнички, които се хранят с обикновен пчелен мед, имат живот едва от четири до шест седмици.

Пчелното млечице е доказано уникална храна, даряваща дълголетие и пълноценно здраве. Тя съдържа в себе си множество полезни витамини като А, С, D и Е, плюс богати естествени запаси от витамините В комплекс. Базисната съставка е витамина В5 познат още в науката като пантотенова киселина, имащ особено важно значение за нашият организъм и по-конкретно спомага за гладкото протичане на метаболизма и извличането в резултат на него жизнено важната енергия. Той има и важно значение за синтеза и обмяната на хормоните и витамин D. Липсата му причинява умора, главоболие, инфекции на горните дихателни пътища, чувствителност към инсулин, безсъние, гадене и нервни разстройства. В пчелното млечице има осемте незаменими за човешкия организъм аминокиселини, плюс десет второстепенни, големи количества от минералите калций, мед, желязо, фосфор, калий, силиций и сяра, както и нуклеинова киселина.

Пчелното млечице изпълнява важната роля да подобрява обмяната на веществата в човешкия организъм, в резултат на което човек се възстановява изключително бързо след натрупана умора. То спомага клетките да се възстановяват, действа положително върху кожата и засилва устойчивостта на организма срещу болестотворни организми. Пчелното млечице може да се използва и с цел намаляване на неприятното напрежението преди менструален цикъл. Доказано е че редовната му употреба понижава нивото на вредния холестерол в кръвта.

Пчелното млечице съдържа множество важни протеини и се синтезира в човешкото тяло по време на смилането на прашец.

Форевър Ливинг Продъктс ви дарява натурално пчелно млечице, гарантирано събирано от чисти, отдалечени от цивилизация и замърсяване области високо в планината.

Приемайки редовно пчелно млечице вие ще усилите своя имунитет, ще бъдете жизнени, а кожата и косата ви ще придобият неописуем блясък.

СЪСТАВКИ
Пчелно млечице на прах – 250 мг
Сорбитол, фруктоза, лимонена киселина, натурален аромат от портокал, стеаринова киселина, магнезиев стеарат и силициев двуокис.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Ние препоръчваме да вземате по една таблетка два пъти дневно. Хубаво е таблетката д се смуче, а не да се гълта.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Дава енергия, като спомага имунната система.
Организма усвоява пчелното млечице изключително лесно.
Пчелното млечице на FLP не съдържа консерванти, изкуствени оцветители и аромати.