Aлое сапун за ръце

Алое сапун за ръце
Aloe - Liquid - Soap
Код: 633
473 мл.
цена: 42,92 лв.

Всички знаем колко е важно да поддържаме ръцете си чисти. Световният съвет по хигиена препоръчва да ги мием по осем и дори повече пъти на ден. И въпреки че поддържането на хигиената на ръцете е от първостепенно значение, трябва да обърнем внимание и на сапуна, който използваме. Причината е че някой съдържат съставки, който могат да предизвикат неприятно дразнене и изсушаване на кожата.

Разбира се тук Форевър Ливинг Продъктс отново идва на помощ. Създадохме сапун за ръце, който не само не дразни, а дори омекотява кожата на ръцете след тяхното измиване. Основната съставка разбира се е нашия уникален 100% стабилизиран гел от алое вера, към който добавихме глицерин и така създадохме перфектната натурална основа на нашия сапун за ръце.

Прибавихме още екстракт от краставица, масло от кори на лимон и зехтин, като по този начин увеличихме многократно хидратиращата сила на Aloe Hand Soap. Краставицата спомага кожата да бъде спокойна, а маслото от лимонени кори едновременно затваря порите и нежно обгрижва кожата. Зехтинът още от древността е известен като антиоксидант, овлажнител и мощно анти ейдж средство.

В допълнение към тази страхотна комбинация от природни съставки добавихме и измиващи средства, извлечени по естествен начин от кокос, които спомагат за нежното и меко отмиване на замърсяванията по нашите ръце.

Изключително приятния, нежен аромат на нашия сапун се дължи на добавената в него лайка.

Комбинация от натурални масла, растителен екстракт и последни достижение на науката правят Aloe Hand Soap/алое сапунът за ръце/ съвършения сапун от който вашата кожа се нуждае, за да бъде чиста и хидратирана на 100 %.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете върху предварително мокрите си ръце. Разтъуркайте леко докато направите пяна и измийте. Изплакнете с вода и подсушете.

ВНИМАНИЕ! Само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите. При попадане в очите, изплакнете обилно с вода. ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Омекотяваща кожата формула.
  • Почистващи съставки, извлечени по естествен път.
  • Не съдържа парабени.