Алое сънскрийн

Aloe sunscreen
Алое сънскрийн
Код: 617
118 мл.
Цена: 47,53 лв.

Aloe Sunscreen – вашата пълноспектърна защита, която съхранява влагата с успокояващо кожата алое .

Независимо дали се готвите за преход в планината, или отивате на приятна разходка в близкия парк, Алое сънскрийн / Aloe Sunscreen ще пази ефективно Вашата кожа.

С новия слънцезащитен лосион на FLP  с алое вера можете да бъдете напълно спокойни навсякъде, излагайки се на пряка слънчева светлина. Aloe Sunscreen ще Ви гарантира широкоспектърната защита с фактор 30, а вашата кожа ще бъде напълно защитена  от ултравиолетовите лъчи тип А и тип В. UVA представляват 95% от слънчевите лъчи, които стигат до Земята, и прониквайки дълбоко в кожата водят до стареене и набръчкване.

UVB лъчите играят крайно разрушителна роля върху външните слоеве на кожата и водят до зачервяване и изгаряне. Ефектът им се засилва ако се намирате на висока надморска височина, ако има наличие на  отразяващи повърхности, сняг и лед, което води до удвояване на негативното им действие.

Алое сънскрийн съдържа перфектна комбинация, включваща натурален цинков оксид без наночастици и нова съвременна  покривна технология. Нанася се изключително лесно, гарантира перфектна слънцезащита и не оставя неприятните мази или лепкави петна.

Но не само прогресивната технология за предпазване от слънцето превръща Алое сънскрийн в истински защитник на вашата кожа – нашето чисто алое вера от собствените ни плантации подхранва, овлажнява и успокоява вашата  кожа. Използваме 100% само най-добрия гел от вътрешността на листата, за да облекчим и защитим вашата кожа. Допълнително сме добавили витамин Е, който се справя с вредите нанасяни от свободните радикали, омекотява и дълбоко овлажнява.

Алое сънскрийн е устойчив на вода цели 80 минути. Препоръчваме Ви да нанасяте обилно и редовно, когато сте изложени на слънце, за да се възползвате от пълният му защитен капацитет.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете от Aloe Sunscreen обилно 15-30 мин. преди да се изложите на пряка слънчева светлина. Средно количество за нанасяне по цялото тяло на възрастен човек се равнява на 6 чаени лъжички (около 36 g). Ако нанасяте по-малко от това количество нивото на защита намалява значително и ефекта се губи. Нанасяйте повторно след дълъг престой във вода, обилно потене и избърсване с кърпа.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • SPF 30 защита от UVA и UVB лъчи.
  • Ефективна защита с натурален цинков оксид.
  • Съдържа алое вера – успокоява, овлажнява и защитава кожата.
  • 80 минути устойчивост на вода.