Сух дезодорант с алое / Aloe Ever-Shield Deodorant Stick

Aloe-Ever-Shield-Deodorant-Stick
Сух дезодорант с алое
Код: 067
92 гр.
Цена: 16,60 лв.

Сухият дезодорант с алое на FLP повишава вашето самочувствие запазвайки целодневно усещането за свежест. „Алое евършилд“/Aloe Ever-Shield Deodorant Stick/ гарантира ефективна целодневна защита срещу неприятната миризма от изпотяване в горещите летни дни. Може да го нанасяте веднага след като сте си взели освежителен душ или след вашата задължителна кола-маска, сухият дезодорант с алое „Алое евършилд“ не дразни вашата кожа. Продуктът на Форевър Ливинг Продъктс се възползва максимално от дезодориращите свойства на алоето и го съчетава с други отлични съставки.

Деликатната и нежна формула с гел от алое вера не съдържа никакви вредни алуминиеви соли, потискащи неестествено изпотяването. Такива намираме много често в дезодорантите предлагани днес на пазара. Алуминият е доказано токсичен метал, който натрупвайки се в организма води до проблеми във функциите на нервната система. Според някои учени „пренатоварването“ с алуминий може да доведе дори до Алцхаймер. Алуминият може да наруши баланса на калий в организма, поради влиянието си върху функциите на паращитовидната жлеза. Прекалено голямо количество паращитовиден хормон води до високо ниво на калция в кръвта, което може да предизвика болки в костите, психиатрични симптоми и запек. Гордеем се, че „Алое евършилд“ е продукт, при който тези опасности са избегнати, без това да се е отразило ни най-малко на неговото качество.

Сухият дезодорант с алое има много удобната форма, което позволява да нанасяне единствено там, където желаете. Специалната формула се плъзга гладко и не цапа дрехите дори след дълговременна употреба.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанасяйте от Aloe Ever-Shield Deodorant Stick под мишниците и се насладете на чувство за свежест и чистота през целия ден.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Не съдържа никакви алуминиеви соли
  • Не зацапва вашите дрехи
  • Позволява излозване директно след бръснене или депилиране
  • Удобната форма на дезодоранта го прави изключително икономичен