Базово масло форевър

Forever Essensial Olis
Базово етерично масло Forever
Код: 505
118 мл.
Цена: 29 лв.

Базовото масло на ФЛП е течност с омекотяващ ефект, съчетан по перфектен начин с едни от най-качествените натурални съставки и мощни антиоксиданти. Главната съставка е производна форма на кокосово масло (каприлов/капринов триглицерид), която е напълно безцветна, без никакъв аромат и лесно попиваема в човешката кожата. Тези й две качества я правят чудесна за базово масло, в което без проблем могат да се разтварят чистите натурални етерични масла на Форевър Ливинг Продъктс.

Базовото масло на FLP съдържа и множество изключително полезните за кожата витамини като: A, C и E с добавени масла от пореч, шипки, сусам и кайсиеви ядки. Тази свръх мощна комбинация от антиоксидантни витамини и естествени натурални масла подпомага подмладяването на вашата кожата, и едновременно ви помага да се насладите на полезните качества на етерични масла Форевър.

Но като във всеки продукт на ФЛП и тук същинската основа е нашия натурален, стабилизиран гел от алое вера, който притежава напълно естественото свойство да прониква в кожата и по този начин да я подхранва качествено. По тази причина това е и една от най-качествените натурални бази, позволяваща да се добавят множество други натурални съставки. Нашето базово етерични масло е направено по начин, който комбинира синергично всяко от етеричните масла , като така нарастват максимално неговите специфичните свойства.

Сърършенната формула на етеричното базово масло на Форевър се отличава от всички други със съдържанието и съчетанието на сквален, шипково, сусамово и кайсиево масло в основа от алое вера и полезния витамин Е. Тази неповторима композиция има свойството да се грижи за вашата кожа много по-интензивно и да допринася за дълбокото навлизане на етеричните масла, като по този начин те въздействат по възможно най-ефикасния начин.

УПОТРЕБА
Разреждайте етеричните масла в базовото. Конкретни инструкции за локално и ароматно приложение ще откриете на етикетите на всяко от етеричните масла на Форевър.