Форевър чесън и мащерка

Форевър чесън и мащерка
Код: 065
100 капсули
Цена: 41.79 лв.

Хората употребяваме чесъна и мащерката от хиляди години. В папирус датиран от 1500 г. пр.н.е. намерен в Древен Египет са записани 22 рецепти с на основа на чесън използвани при различни проблеми: от главоболие и проблеми с гърлото, до подобрение при физическо изтощение. В съвременната епоха Луи Пастьор доказва през 1858 г., че чесъна има способността да убива вредни за човешкия организъм бактерии.

Чесънът е изключително сложно растение. Неговата основна активна съставка е алисинът, който придава добре познатият му остър мирис. Алисинът притежава можещ антибактериален агент, и след като навлезе в кръвоносната система той започва да дезинфекцира белите дробове, вътрешните органи и дори кожата. Именно по тази причина той е и заложен като основна съставка в нашата прекрасна добавка Форевър чесън и мащерка. Освен алосинът в чесъна има ажоен, който е с ясно изразен противосъсирващ агент, и добре известният ецитин, който премахва неприятните мастни отлагания, като холестерол, и подпомага за превръщането на мазнините в полезна енергия. В чесъна се откриват и серни съединения с ясно изразен противогъбичен и антибактериален ефект, който е препоръчително употребата на чесън по време на грипни състояния и кандида албиканс инфекции. Те са и в основата чесъна да предпазва организма от вредното действие на свободните радикали, подари което той е мощен антиоксидант. В съставките на чесъна влизат още минералния микроелемент германий , за който е доказано, че подкрепя нашата имунната система, и минералния антиоксидантен микроелемент – селен.

Другата основна съставка в нашата хранителна добавка е добре познатата мащерката, която съдържа сапонините танин, фенол и тимол – вещестава с мощен антибактериален и противогъбичен ефект облекчаващи бронхити, успокояващи храносмилателната система и с много мощно изразено антиоксидантно действие.
Присъствието на калий, калций, магнезий, витамини В и С допълнително спомага за положителното въздействие върху организма на добавката Форевър чесън и мащерка.

СЪСТАВКИ
Чеснов концентрат без миризма, течен
(скилидки, отговаря на 1 000 mg пресен чесън) – 10 mg
Мащерка на прах (листа) 50 mg
Масло от рапица, желиращ агент (желатин), глицерин, емулгатор (лецитин), сгъстител (пчелен восък), пречистена вода, екстракт от рожков.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една гел капсула два пъти дневно с храна.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Мощен антиоксидант.
Капсули без мирис.
Допринася за превръщането на мазнините в енергия.