Forever Active HA – Хранителна добавка с хиалуронова киселина

Код: 264
60 гел-капсули
Цена: 69.27 лв.

 

„Форевър активна ХК“ е революционен нов продукт, който подпомага организма в борбата с първите признаци на стареене, които започват да се проявяват в различни части на тялото. Те са свързани с липсата на подвижност и затруднено извършване на някои физически дейности. До това състояние се стига, когато ставите не функционират както трябва, а мускулите са изморени. Намалената подвижност ни пречи да водим активен живот и да се радваме на любимите си занимания. Всичко това може да се промени с помощта на „Форевър активна ХК“.
Тялото ни представлява една голяма биомеханична машина с 230 подвижни стави. От събуждането ни сутрин до вечерта, тези стави са в постоянно движение. Това непрекъснато натоварване води до намалената им подвижност. Хиалуроновата киселина (ХК) е специален протеин, който организмът произвежа и който смазва и омекотява ставите и мускулите. С напредване на възрастта, обаче организмът произвежда все по-малко ХК. Резултатът е недостиг в естествената лубрикация на ставите и изсушаване и загрубяване на кожата, т.е. липсва смазка за нормалното им функциониране. На помощ идва „Форевър активна ХК“!Това е хранителна добавка, която съдържа хиалуронова киселина в уникална форма – с ниско молекулярно тегло. До преди няколко години единственият възможен начин за добавянето в организма на тази ценна киселина бе чрез инжектиране, защото храносмилателната система не я` усвоява в естественото `и състояние.Новият процес Injuv®, дава възможност сега ХК да се приема и орално.
В този уникален продукт е добавено също масло от джинджифил и куркума, за да създаде една от най-мощните и ефикасни хранителни добавки на пазара за хидратиране на ставите и кожата. От векове китайската медицина използва джинджифил и куркума за подобряване състоянието на ставите при възрастните хора.
Форевър Ливинг комбинира тези полезни съставки в една революционна хранителна добавка. „Форевър активна ХК“ в съчетание с „Форевър фрийдъм“ и „Алое МСМ гел“ ще ви помогнат да забравите за болката и да си върнете радостта от движението и живота!

СЪСТАВКИ
Injuv® комплекс хиалуронова киселина (осигурява 9% хиалуронова киселина с ниско молекулярно тегло от натриев хиалуронат), джинджифил (Zingiber officinale) масло (корен), куркума (Curcuma longa) (95% куркумин), жъли прополис, желатин, соево масло, глицерин, малтодектстрин, пречистена вода, цинков оксид и лецитин.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една гел-капсула два пъти на ден.
Две капсули Активна ХК доставят на организма 80 мг хиалуронова киселина.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Хидратира ставите и кожата.
• Уникална форма на хиалуронова киселина с ниско молекулярно тегло.
• Съдържа джинджифил и куркума – билки, поддържащи здравето на ставите.