Форевър мулти-мака

Forever Multi-maca
Форевър Мулти-мака
Код: 215
60 таблетки
Цена: 57.78 лв.

Перуанският ядлив корен, по известен като мака е едногодишно растение наподобяващо нашата репичка и е една от основните храни за местното население. Перуанците ценят високо маката от над 2000 години, а народни поверия разказват, че войните инки са ядели мака преди всяка битка, за да са силни и издръжливи. Завоевателите конкистадори са я наричали „сексуалната билка на инките.“ Днес маката е известна като женшена на Перу, а съвременните научни изследвания доказват. че употребата на мака оказва положително въздействие върху либидото, сексуалната потентност и цялостната енергия на организма. Южноамериканкските жени използват мака от хиляди години, за да се възстановяват по-бързо от умората, да бъдат издръжливи и да се борят ефикасно със стреса. Още на тригодишна възраст перуанките започват да приемат мака, за да са здрави, плодовити, продуктивни и издръжливи до пределна възраст. Ежедневното  приемане на мака повишава неимоверно женското либидо. 

Детайлното проучване на изсушения корен от мака показва, че неговата хранителната стойност е неимоверно висока, а легендарното му въздействие върху сексуалната потентност се дължи на високите стойности на протеини и аминокиселини от рода на: фенилаланин, тирозин, хистидин и аргинин. 

Форевър създаде своята добавка Мулти-мака на основата на легендарния перуански корен плюс няколко внимателно подбрани съставки за постигане на оптимален ефект. Сложихме във Форевър Мулти мака добре известната билка бабини зъби, която се използва за цялостно тонизиране на организма, за прилив на енергия или като мощен лек при импотентност. Муира пуама, катуаба и палма-джудже са другите лековити растения отдавна познати като мощни афродизиаци, които втъкахме в нашата нова хранителна добавка. Пигеумът е голямо, вечнозелено дърво, което вирее в Азия и Южна Африка, а стритата му кора се използва за поддържане на нормална функция на на бъбреците и простатната жлеза. Добавихме и антиоксидантът коензим Q10, който е наличен във всяка жива клетка и притежава незаменимата функция да снабдява организма с достатъчно енергия за безпроблемно осъществяване на телесните функции. Неговите свойства са сходни с тези на друг антиоксидант – витамин Е, повишава енергията и поддържа сърдечно-съдовата и имунна система. Мощната комбинация от всички тези съставки прави “Форевър мулти мака” незаменима хранителна добавка за повишаване на либидото, енергията и издръжливостта.

СЪСТАВКИ

Мака (Lepidium Meyenii – корен), бабини зъби (Tribulus terrestris – плод), муира пуама (Ptychopetalum Olacoides – кора), катуаба (Erythroxylum catuaba – кора), L-аргинин, палма-джудже (Serenoa repens – плод), пигеум (Pygeum africanum – кора), коензим Q10, соев екстракт, микрокристална целулоза, калциев цитрат, стеаринова киселина, кроскармелозен натрий, гума гуар, магнезиев стеарат, силициев диоксид, декстрин, декстроза, лецитин, натриева карбоксиметил целулоза, натриев цитрат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Вземайте по две таблетки с вода всеки ден.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Нараства  либидото, издръжливостта и енергията.
  • Маката е позната още като „сексуалната билка на инките“.