Алое МСМ гел

Aloe msm gel заглавна снимка

Aloe msm gel
Код: 205
118 мл.
Цена: 52,68 лв.
ВЗЕМИ С ОТСТЪПКА

Гелът Алое МСМ е прозрачен крем с подчертано облекчаващо действие спрямо ставите и мускулите. МСМ (метил сулфонил метан) реално представлява органична сяра – това е третото по обем вещество от което е съставен човешкия организъм и основен градивен елемент на хрущялната и съединителната тъкани, които изграждат човешките стави. МСМ има действието да спира импулсите за болка, още преди стигналите за болка да са достигнали до мозъка и по този начин играе ролята на мощен аналгетик.
Основната причина за бързото и ефикасно действие на МСМ директно до мястото където е необходимо, е наличието на стабилизирания гел от алое вера – другата основна съставка в нашия крем. Освен че е прекрасно допълнение към на МСМ благодарение на добре известните му възстановяващи свойства той може да бъде усвоен бързо и ефективно от кожата, и така алоето играе важната роля на транспортна система за облекчаващото действие на МСМ.

Алое МСМ гел на Форевър прави една перфектна комбинация с мощни и полезни билкови екстракти. Това са извлек от мечо грозде, розмарин и бяла върба, плюс масло от листата на чаено дърво. Те са с доказани свойства, оказващия цялостно положително въздействие върху опорно-двигателната система.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете обилно от алое МСМ гел и втривайте в кожата с активни масажиращи движения. Строго препоръчваме да се избягва контакт с очите. Ако обаче случайно попадне в очите, започнете обилно изплакване с чиста течаща вода.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Алое МСМ гел облекчава и успокоява болки в ставите и мускулите.
Чист и прозрачен гел, поради което не оставя неприятни петна по дрехите.
Съдържа чист гел от алое вера и МСМ.