Шампоан с алое и жожоба

Forever-Living-Aloe-Jojoba-Shampoo
Код: 521
296 мл.
Цена: 49,78 лв.

Шампоанът с алое и жожоба на Форевър е с изцяло нова, подобрена формула и може да се използва върху всякакъв тип коса!

Многобройните му съставки бяха съкратени, за да се използва на 100% силата на най-важните от тях. Премахнахме създадените от човека, изкуствени субстанции за пенливост и се доверихме на натуралните природни съставки .

Акцента в Aloe-Jojoba Shampoo е разбира се алое вера, и мощното действие на неговите сапонини, които правят пяната на нашия шампоан толкова нежна.

Втората основна съставка в нашия шампоан с алое вера е маслото от жожоба, използвано заради неговия ярко изразен кератинизиращ ефект. Благодарение на него се подчертава естествения цвят и блясък на косата, тя възстановява влажността си, и е напълно подхранена. Вашата коса придобива обем, втвърдената мазнина се изчиства, а косъма и връхчетата са защитени. Напълно по естествен начин косата ви ще придобие гъвкавост, благодарение на което ще я разресвате без усилие.

Добавихме и чудесното българско етерично масло от лавандула. То има успокояващ аромат и способността да придава блясък на косата и същевременно да подхранва скалпа.

Към всичко това прибавихме и масло от шипки, което благодарение на богатия си състав поддържа кожата на главата напълно хидратирана. Маслото от шипки е единственото от растителен произход, което естествено съдържа витамин А наред с много високите количества витамин С.

Мощното действие на тези съставки премахват и най-упоритото омазняване, а скалпа става спокоен. Със своята нова формула шампоана с алое и жожоба вашата коса ще се разресване лесно, ще бъде подсилена, ще има повече обем и ще изглежда неотразимо!

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете от шампоана върху предеварително мокра коса и нежно масажирайте, за да стимулирате скалпа до образуването на хубава пяна. След това изплакнете старателно. За оптимални резултати използвайте и нашият балсам от алое и жожоба след измиване на косата.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

рН балансиран.
Не съдържа сулфати.
Съчетава действието на три натурални масла за които успокояват