Сапун за лице и тяло с авокадо

Сапун с алое и авокадо

Сапун с алое и авокадо
Код: 284
142 г.
Цена: 13,76лв.

ВЗЕМИ С ОТСТЪПКА

Невъзможно е да притежаваш естествена красота, а да нямаш здрава и бляскава кожа. Повече от 30 години Форевър Ливинг Продъктс един от световните лидер в намирането и усъвършенстването на естествени натурални източници, които правят вашата кожа по-мека, красива, нежна и гладка. Последното ни откритие което внедрихме в борбата за изящна кожа се нарича – авокадо.
Нашият нов сапун с масло от авокадо е истински влюбен във вашата кожа. Едновременно почиства и подхранва с естествените овлажняващи свойства на авокадото.Сапунът е подходящ както за за лице, така и за тяло, и се понася еднакво добре от всякакви типове кожа. Той измива фино мазната кожа, не предизвиква  дразнене, и поддържа порите чисти и здрави. Ако кожата ви е суха, след използването на този сапун тя ще бъде напълно спокойна, овлажнена и подхранена.
Уникалните свойства които притежава авокадото го правят перфектната храна за човешката кожа. То е естествен природен източник на едни от най-незаменимите и полезни за кожата витамини, като A, B, D и E. Авокадото съдържа калий, който ще достави нужните витамини по най-бързия начин до възможно най-дълбоките слоеве на вашата кожа, което гарантира, че тя винаги ще бъде почистена и достатъчно овлажнена. Други полезни съставки открити в него  са мононенаситените мастни киселини, които са основен фактор спомагащ омекотяването и регенериране на сухата и застаряваща кожа. Не на последно място авокадото притежава и важни свойства за стимулиране на производството на колаген, за запазване еластичността и подпомагане на увредена или проблемна кожа.
Новият сапун с натурално авокадо на ФЛП се грижи да овлажнява и почистваща вашата кожа, неговото действие ще продължи много дълго време след като сте го използвали независимо дали сте се изкъпали или сте си измили ръцете. Ароматно масло на авокадото ще допринесе за деликатно напомняне, че вашият сапун е допринесъл кожата ви да е мека и еластична през целия ден. Основно свойство на красивата кожа е нейната чистота, здравина и ежедневна подхраненост. Дайте на своята онова от което има нужда – чистото натурално авокадо в най-новия сапун за лице и тяло от Форевър Ливинг Продъктс.

СЪСТАВКИ
Натриев палмитат, натриев палмов кернелат, вода (Aqua), масло от авокадо (Persea Gratissima), аромат, натриев хлорид, титаниев диоксид (CI 77891), глицерин, тетранатриев EDTA, тетранатриев етидронат, железни оксиди (CI 77499), жълт 10 (CI 47005), червен 4 (CI 14700), зелен 3 (CI 42053)

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Използвайте вашият сапун с авокадо както върху лицето така и върху тялото. Изплаквайте напълно и подсушавайте измитата кожата, за препоръчване с хавлиена кърпа.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Авокадото е безценен източник на полезните за кожата витамини А, В, D и Е.
Съдържа много антиоксиданти, подпомагащи борбата със свободните радикали и пречещи на стареенето на вашата кожа.