Алфа-Е фактор

Форевър Алфа Е - Фактор
Алфа Е Фактор
Код: 187
30 мл.
Цена: 75,58 лв.
ВЗЕМИ С ОТСТЪПКА

Форевър Алфа-Е фактор е мощен агент подсилващ вашата кожа. Той е един истински рог на изобилието, изграден от множество полезни съставки, даващи жизненост, красота и свежест на вашата кожа. Алфа-Е фактор е продукта на FLP с най-разнообразни приложения. Създаден изцяло на научно доказана основа, за да гарантираме, че вашата кожа ще е подхранена и спокойна на 100 %. Ефекта е вътрешно овлажняване, като в същото време придава нежна гладкост и истинско младежко излъчване на кожата. 

Изключително ефективния регенериращ антиоксидант за лице в същността си представлява течност, която успокоява кожата и я подсилва с витамини, като А, С и Е. Той съдържа още масло от пореч и други полезни съставки за максимална защита от неблагоприятното влияние на околната среда. Реално Алфа-Е фактор е 100% антиоксидант, който води постоянна борба с последиците, които свободните радикали нанасят върху клетките на кожата(80% от щетите върху кожата се причиняват само от тях). Антиоксидантите, често биват наричани и то не без основание „подмладители“. Използвайте Алфа-Е фактор –  една перфектна комбинация от съставки, която прекрасно се допълва към нашата хранителната добавка „А-бета-кеър“. Няма да е изненада, ако Ви кажем, че основата на Алфа-Е фактор е нашия чист стабилизиран гел от алое, възползвайки се от едно от доказаните му свойства – да овлажнява, подхранва и прониква дълбоко в кожата, като я прави красива, и я предпазва от преждевременно стареене.

Разгледайте списъка с активни съставки на Форевър Алфа-Е фактор перфектно съчетани в нежна грижа за вашата кожа

Витамин Е (токоферол ацетат)Известен още като „Витамин на кожата“, стопроцентов антиоксидант възстановяващ щетите, които свободните радикали нанасят върху вашата  кожа. Нежно омекотява и овлажнява и като същевременно разгражда тъканта на белезите на времето.

Витамин А (ретинил палмитат)

Това е следващия известен антиоксидант, с особенна грижа върху еластичността и овлажняването на кожата, което осезаемо намалява лющенето. Витамин А е естествен антибиотик спомагащ срещу проблемното и неприятно на външен вид акне. 

Витамин С (аскорбил палмитат)

Без витамин C няма как д аминем. Той се грижи за еластичността на вашата кожа. Спомага и при лечението на  инфекции и последвалото образуването на белези.

Лецитин

Перфектното средство за  успокояване на кожата, като същевременно се грижи и за нейната еластичността.

Масло от семена на пореч

Доставя на кожата незаменимата киселина гамалинолеов, която способства да възстановява влажността и нежно да успокоява.

Бисаболол

Етерично масло с мощно фармакологично влияние, подобно на лайката. Един от най-ценните натурални агенти с ясно изразени противовъзпалителни и успокояващи свойства. Притежава приятен цитрусов аромат. Може да се използва дори при хора със свръх чувствителната кожа.

Каприл/каприн триглицерид

Изключително леко успокояващо съединение, което се извлича от кокосовото масло. Играе ролята на овлажнител и омазнител за кожата. Не оставя неприятното усещане за грубо омазняване на кожата.

Масло от соя

Съчетава овлажняващо и антиоксидантно действие, което по перфектен начин допълва състава на Форевър Алфа-Е фактор.

Всички тези невероятни естествени съставки са съчетани по перфектен начин с най-качествените овлажнители и емулгатори, за да направим един съвършен продукт, който се грижи за здравето за вашата кожа

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Алфа-Е фактор е течност,  която се предлага в стъклени шишенца. Нанесете няколко капки върху лицето и шията с помощта на включения капкомер. Нежно с върха на пръстите втривайте в кожата, до попиване.  За най-добър резултат изпълнете пълната програма „Цвете на младостта“ и след нея нанесете Алфа-Е фактор и крем за зоната около очите, последвани от R3 фактор и възстановяващ нощен крем за лице или стягащ лосион за лице.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ                    

  • Невероятна комбинация от силни антиоксиданти.
  • Кожата Ви ще стане по еластична
  • Сухата кожа ще се нормализира и балансира
  • Може да се използва и от хора със свръх чувствителната кожа.
  • Намалява значително неприятното лющенето.