Форевър кардио здраве / Forever Cardio Health

Форевър кардио зраве
Код: 312
30 пакетчета
Цена: 65.41лв.

Форевър кардио здраве е мощна хранителна добавка на FLP в подкрепа на сърдечно съдовата Ви система. Тя е в специално създадена формула на прах, за да може по ефикасно да я разтваряте в нашия чист гел от алое вера. Форевър кардио здраве е важен източник на три основни съставки подкрепящи функциите на сърцето и сърдечно съдовата система. Първо са витамините от В комплекс, които поддържат здравословни нива на хомоцистеин в организма. Хомоцистеина е важен протеин, който трябва да присъства в много малки количества в кръвта. При натрупването му се увеличава и риска от редица заболявания. Второ е коензим Q10, който спомага за правилните функции на клетките. И на трето място са  антиоксидантите, които се борят със т.н свободни радикали, водещи до неприятното стареене. В мощна комбинация тези три съставки имат силата да подпомагат правилното функциониране на сърдечно съдовата система, като съответно намалят риска от заболявания. Коензим Q10 е важен ензим, който човешкия организъм си произвежда и е изключително необходим за основните функции на клетките на сърцето и кръвоносните съдове. Множество медицински изследвания доказват, че нивата на Q10 напредване на възрастта се намаляват, а точно тогава ние имаме най-голяма нужда от него. Коензим Q10 има доказани свойства на мощен антиоксидант, който предпазва клетките от състаряващото действие на свободните радикали. Приеменето от външни източници на коензим, като Форевър кардио здраве, имат потенциал да повишат жизнената енергия на човека, като същевременно увеличат неговата обща издръжливост. Полезната хранителната добавка на FLP поддържа изправни функциите на сърдечносъдовата система, като в същото време се грижи за здравословните нива на хомоцистеина в кръвта. Изследвания показват, че витамините В6, В12 плюс фолиева киселина играят важната роля да задържат нивата на хомоцистеина в полезните за здравето ни ниски нива. Това е важен фактор, който гарантира  правилното функциониране на сърцето и кръвоносните съдове. Форевър кардио здраве има в себе си още подбрани, полезни билкови екстракти – от гроздови семки, куркума, бозвелия и маслинови листа.След множество проучвания е доказано че растителни извлеци с изразена антиоксидантна дейност също действат благотворно върху сърдечносъдовото здраве. Освен всичко казано дотук, добавихме и минералите магнезий и хром, заедно с лецитин, известен със своето действие да смазва вътрешността на кръвоносните съдове и да раздвижва, ако има мастни натрупвания в тях. Но това не е всичко, във Форевър кардио здраве прибавихме и мощните антиоксидантни витамини С и Е. Не се колебайте, сдобийте се с тази истинска съкровищница от полезни вещества, разтворете я в ежедневната си чаша с чист гел от алое, и се насладете на благотворния ефект който тя ще Ви осигури.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ

Витамин С (аскорбинова киселина), витамин Е (смесени токофероли), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), фолат (фолиева киселина), витамин В12 (цианкобаламин), магнезий (магнезиев цитрат), хром (хромен хлорид), коензим Q10, екстракт от гроздови семки, екстракт от куркума (Curcuma longa), прах (корен), екстракт от бозвелия (Boswellia serrata) (смола), екстракт от маслинени листа, соев лецитин.

ДРУГИ СЪСТАВКИ

Фруктоза, микрокристална целулоза и силициев диоксид. Съдържа соя.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Разтворете съдържанието на едно пакетче Форевър кардио здраве в 120 мл гел от алое вера (или друга течност, по ваше желание). За оптимални резултати изпивайте по едно пакетче дневно.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Специална прахообразна формула за лесно разтваряне в гел от алое вера.
  • Доставя така полезния коензим Q10, който спомага основните клетъчни функции.
  • Съдържа полезни за сърцето билкови екстракти, минерали, лецитин и антиоксидантни витамини.