Балсам за устни Алое липс

Гел за устни алое
Код: 022
4.25 гр.
Цена: 8 лв.
ВЗЕМИ С ОТСТЪПКА

Алое вера е чудодейно растение известно със свойството си да успокоява. Това прави употребата му изключително подходяща за при третиране на вашите устни. Използвайте балсама „Алое липс“ и защитете устните си от неблагоприятното въздействие на слънцето и на вятъра. В алое липс съчетахме перфектни съставки, това са масло от жожоба и натурален пчелен восък, и така създадохме най-добрия в света продукт в помощ на вашите устни, който може да употребявате целогодишно.

Балсамът „Алое липс“ има успокояващо, омекотяващо и овлажняващо действие и е препоръчително да го използвате при напукани, сухи устни и за защита дори при изключително екстремни атмосферни условия.
Действието му не се изчерпва само с това. Ако сте страстен скиор или любители на слънчевите бани или сте на двора при семейното барбекю „Алое липс“ трябва да е винаги близо до вас. Той е перфектно средство за третиране на места в случай на неприятни ухапвания, леки повърхотносни порязвания или изгаряния. Алое липс е с изключително компактен размер, може да си го носите в собатвената чанта или аптечката.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Редовно нанасяйте от балсама „Алое липс“ върху устните,с цела овлажняване, като силно препоръчително е по време на сурови атмосферни условия. Може да го използвате и като средство за първа помощ, като го нанесете върху леки прорезни рани, слаби изгаряния или ухапвания.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Перфектен овлажняващ устните ви балсам.
Чудесен балсам за първа помощ.
Създава красив блясък за вашите устни.
Защита устните както при високи, така и при ниски температури.