Етерично масло Форевър – мента

Код: 508
15 мл.
Цена: 32 лв.

Ментата се употребява от хората още в далечните времена на античността. Още цивилизации на древен Рим и Гърция са използвали ментата за декорация, за ароматизиране и като широко разпространена подправка при готвене.

Етерично масло Форевър с мента се извлича от качествени растения, грижливо отглеждани в една и съща ферма в продължение на много години.
Това гарантира изключително високо съдържание на ментол, а от там подобрен охлаждащ и стимулиращ ефект.

Ние от Форевър държим на безкомпромисното качество на нашите продукти, затова всяко етерично масло е подложено на подробна и внимателна оценка. Професионални групи от опитни екипи специализирани в отглеждането, култивирането и производството на висококачествени етерични масла подлагат на щателна проверка всяко масло, използвайки органолептични тестове, които показват физическите характеристики на маслото. Провежда се и детайлен лабораторен анализ с помощта на така наречената газова хроматография с мас спектрометрия, чиято цел е да оцени потвърждавайки, че всяка партида етерични масла отговаря на строгите изискванията на Форевър за най-високо качество и ефикасност.