Форевър нейчър – мин

Нейчър мин
Форевър найчър - мин
Код: 037
180 таблетки
Цена: 39.79лв.

Съвременната наука отдавна е доказала, че четири процента от теглото на човешкото тяло са само минерали. За съжаление нашият организъм не е създаден сам да ги произвежда и поради това е необходимо той да си ги набавя чрез единствено възможния начин – храната която приемаме. С изключително интензивното изчерпване на множество елементи от почвите, използването на хранителни добавки се превръща във все по-важно и необходимо за доброто функциониране на нашия организъм.

Минералите имат способността да извършват няколко основни и изключително важни функции в човешкото тяло.
Едни от тях спомагат за изграждането на нашите кости и зъби. Такива са калция, фосфора и магнезия.

Други от тях под формата на разтворими соли спомагат за контролиране състава на телесните течности и клетки. Елементите калии и натрии регулират течностите, а съответно тяхната липса води до отоци или дори обезводняване.

Минерали от рода на желязото в хемоглобина, вършат изключително жизненоважни за човека задачи. Те в задружна комбина с ензимите и протеините, участват в освобождаването и усвояването на енергията, необходима за нашия живот.

Хранителната добавка на Форевър наречена Нейчър-мин е една изключително прецизно подбрана мулти-минерална формула, която съдържаща нови подобрени био-форми на GTF хром и селен спомагащи за максимално добро усвояване. Нейчър – мин осигурява полезни минерали и микроелементи в една перфектно балансирана пропорция, изключително важно условие за тяхното правилно и ефективното функциониране.

Минералната основа на нашата добавка се състои от 100 мг напълно естествена полезна утайка от морското дъно, която е изградена от хелатни минерални елементи, както от растителен, така и от животински морски произход, като различни видове морски треви, скариди и разнообразни водорасли. Минералите налични на морското дъно са богато наситени на полезни микроелементи.

Форевър нейчър-мин е перфектен начин да сте спокойни, че вашият организъм получава необходимите минерали и микроелементи, от които се нуждае, за да живеете един здравословен, пълноценен и балансиран начин на живот.

СЪСТАВКИ на препоръчвана доза за дневен прием от 2 табл.
Калций (дикалциев фосфат) – 333 mg
Фосфор (дикалциев фосфат) – 257 mg
Магнезий (магнезиев оксид) – 133 mg
Желязо (железен фумарат) – 6 mg
Цинк (цинков сулфат) – 5 mg
Мед (меден глюконат) – 0,67 mg
Манган (манганов глюконат) – 0,67 mg
Йод (калиев йодид) – 50 µg
Селен (селенометионин) – 12 µg
Молибден (натриев молибдат) – 12 µg
ДРУГИ СЪСТАВКИ
Естествена морска минерална утайка, емулгатор (микрокристална целулоза), антислепващ агент (стеаринова киселина), пълнител (кроскармелоза натрий).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Препоръчваме употребата на Форевър найчър мин два пъти на ден по една таблетка. (Съгл. Наредба №47 на МЗ):

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Напълно естествена полезна утайка от морското дъно.
Съвършената комбинация от полезни минерали във всяка таблетка Найчър-мин.
Минералите играят огромна роля за правилнното функциониране на човешкия организъм – те регулират баланса на течностите, спомагат за активиране на гените и хормоните.