Възстановяващ крем

Възстановяващ крем
Възстаноряващ крем Форевър
Код: 558
48,2 г
Цена: 132,77 лв.

Възстановяващият крем Infinite by Forever™ е изключително лек и фин, попива се бързо, и не създава мазно или тежко усещане върху кожата.

Той е съставен от елементи с доказан растителен произход, като асаи и нар, които гарантират антиоксидантна защита, овлажняват и изглаждат кожата. Centipeda Cunninghamii е австралийското растение с ясно изразено синергично действие, допълващо и засилващо ефекта на алоето. Съчетанието на двете съставки има успокояващ ефект върху кожата, а наличието на витамин В3 и екстракт от червено цвекло, правят тена еднакъв, и създават свежо лъчезарно излъчване. Компоненти като сквален, естери на жожоба, гликолипиди и пчелен восък добре познати с овлажняващия си ефект са перфектното допълнение към възстановяващия крем Infinite by Forever™

Наличието на етерични масла, като – лавандула, горчив портокал, босилек, евкалипт и кори от лайм и портокал, са перфектна антиейдж основа, която с помощта на алоето възобновява и подмладява неприятно сухата кожа.

Възстановяващият крем на Форевър е истинска съкровищница поддържаща необходимата влажност на кожата. Той е мощно средство за забавяне на неизбежното състаряване на кожата, той е прекрасно допълнение към другите продуктите от серията Infinite by Forever™.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

След всяко натиснете на помпичката масажирайте с нежни кръгови движения нагоре и навън към косата.                        

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ                        

  • Съдържа над 15 спомагащи кожата съставки.
  • Съдържа алое вера,  синергично подсилено с натурални етерични масла.
  • Наличие на нова съставка, открита чрез съвременни научни методи, която подобрява поддържането на кожата влажна.