Решението Ф.И.Т.

Програма Ф.И.Т. на Форевър е решение, а не диета. Режим, който може да ви научи на активен и здравословен живот. Ф.И.Т. има няколко предимства пред абсолютно всички хранителни режими и програми и едно от най-сериозните от тях е комплексният подход към подобряването на физическата форма.

Форевър Ф.И.Т. предлага поетапно и постепенно създаване на хранителни и двигателни навици у начинаещите и структурира режима на по-напредналите, които търсят насоки за поддържане на добра физическа форма и разнообразна диета.

Програмата не представлява гладуване за определен период от време, нито изключване на цяла хранителна група от всекидневния режим. Тя предлага пълноценен начин на хранене, който създава добри навици, запазващи се и след приключването й. Достъпните онлайн тренировки са ясно структурирани и групирани в три категории по същия начин, както и етапите от хранителния режим, за да обхванат основните нива на физическа подготовка.

Друго страхотно предимство на Форевър Ф.И.Т. е, че програмата може да се превърне в неразделна част от живота ви. Как ли? След като веднъж преминете през някои или всички от етапите й, можете смело да продължите да прилагате съветите за начин на живот и да използвате рецептите в ежедневието си, като сте напълно уверени и спокойни, че се храните здравословно и пълноценно. С наученото от програмата можете да създавате нови вкусни Ф.И.Т. ястия, да импровизирате в кухнята и да се радвате на добра форма и здраве.

Физическите упражнения също са на ваше разположение, за да поддържате тонуса и енергията си. Достъпни са напълно безплатно в уебсайта на Форевър България и в мобилното приложение Форевър Ф.И.Т. и можете да ги използвате винаги и навсякъде за ежедневната си тренировка. Разработени са от специалисти и можете да бъдете сигурни, че са достатъчно ефективни. А добрият пример е изключително заразителен, нали знаете?

Добрата физическа форма, елегантната линия, жизнеността и енергията не могат да останат незабелязани. Пък и отлично знаем, че физическата активност се отразява изключително благотворно върху всички аспекти на живота. Доказано е, че редовното движение:

 • подпомага концентрацията и паметта;
 •  подсилва имунната система;
 •  подобрява качеството на съня;
 • повдига значително самочувствието;
 • удължава живота; прави ви по-щастливи.

Известно е, че януари е доста популярен месец за започване на нов хранителен и двигателен режим. Всъщност в световен мащаб е доказано, че на януари тежат много новогодишни обещания и цели. И макар
огромна част от тях да си остават само в сферата на добрите намерения, първият месец от годината е подходящо време за ново начало – за нова Ф.И.Т. форма.

За претоварените от богатите празнични трапези, които искат да поразтоварят тялото си, първият етап от програма Ф.И.Т. – Клийн 9 е чудесно решение. Ще ви помогне да се отървете от чувството на тежест, да се разделите с добавените по празниците две-три килца и да започнете да се движите малко по-активно.

А и от предишните редове се убедихте, че различните стъпки от програма Форевър Ф.И.Т. могат да помогнат по много начини на всички, решили твърдо през предстоящата година да се сдобият с нова по-елегантна фигура и по-добра физическа форма. Изберете най-подходящото за себе си ниво. Започнете още днес – не отлагайте за утре.

През зимата имаме склонността да се движим доста по-малко. Прекарваме повече време сгушени под одеялото на дивана и си обещаваме, че от УТРЕ започваме новия режим, спорт, домашна гимнастика, танци и всичко останало. И на следващия ден, отново и съвсем типично, заветното „утре“ някак се отлага.
За да не се превърне и вашето УТРЕ в неопределен ден от необозримото бъдеще, вижте
съветите на Маркъс Лийч, Ф.И.Т. посланик на Форевър от Великобритания:

 1. Изгответе си план и се придържайте към него. Ако успеете да разпределите времето си и да включите в
  графика си конкретен интервал за тренировка, да планирате и подготвите ястията си за деня – успехът ви е гарантиран.
 2. Не отлагайте, защото УТРЕ няма да настъпи. Вземете решение и започнете веднага.
 3. Бъдете много внимателни към размерите на порциите си. Ако решите да спазвате някой от етапите на Форевър Ф.И.Т., се придържайте стриктно към препоръчаните количества храна.
 4. Привлечете приятел за каузата. И спортът, и режимното хранене са много по-лесно начинание, когато имате нечия подкрепа. Споделете идеята си с приятели и познати и започнете да правите нещата заедно. Това ще ви държи фокусирани, няма да търсите и намирате оправдания да пропуснете някоя тренировка, когато знаете, че някой разчита на вас.