Smoothing exfoliator – Изглаждащ ексфолиант

Изглаждащ ексфолиант
Smoothing exfoliator
Код: 559
60 мл.
Цена: 41,79 лв.

Доказано е че човешката кожа се обновява всеки ден, като освобождава между  30-40 хиляди стари клетки. И въпреки вашите старателни грижи по почистването й, винаги се нуждаете от малко помощ, за да отстраните както тях, така  и натрупаните ежедневни замърсявания. Ако не извършвате това редовно, кожата Ви ще започне да се лющи, да изглежда суха губейки естествения си блясък. Форевър създаде своя Изглаждащ ексфолиант от серията infinite by Forever™, за да възвърне вашата кожа натуралното си здраво излъчване. Използвайки го редовно Вие ще изравните тена и структурата на кожата си, ще премахнете старите мъртви клетки, без да подлагате на стрес меките и новосъздадени такива.                        

В изглаждащият ексфолиант на Форевър няма да намерите химикали или остри дразнещи частици. В него са заложени пет натурални съставки всяка със своите уникални функции, за да бъде вашето лице идеално почистено.           

Първата съставка е маслото от жожоба, чиито сферични зрънца елегантно отстранят събраната по кожата мръсотия. За да подпомогнем тази дейност сме добавили. и бамбук на прах, който подобрява качеството на премахването на мъртвите клетки. 

В нашият изглаждащ ексфолиант сме заложили екстракти от няколко природни тоника. Това са бромелаин, папаин и етерично масло от лимон. Бромелаинът се извлича от ананас, той спомага за  разпадането на кератина в мъртвите клетки, а това улеснява по лесното им отстраняване. Папинът се извлича от папая и е богат източник на витамини C, A, E и пантотенова киселина. Той играе важна роля за подмладяването на кожата. Използването на етерично масло от лимон. води но активно хидратиране на новата млада кожа.

Тези базисни съставки са перфектно съчетани с екстракт от гроздов сок -доказано мощен антиоксидант, което Ви гарантира най-активно и нежно ексфолиране. Почистена веднъж, вашата кожа по-лесно ще поема важните елементи от нанасяните в последствие продукти, за да използвате максимално вашият всеобхватен Форевър козметичен режим.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанасяйте минимално количество и с предварително намокрени пръсти нежно масажирайте лицето с кръгови движения. След това изплакнете обилно. Прилагайте  2-3 пъти в седмицата, за да имате свежа и красива кожа.                        

ВНИМАНИЕ! Строго препоръчваме на избягвате пряк контакт с очите! В случай че това се случи, моля изплакнете обилно с вода. Ако дразненето не престане, прекратете употреба и незабавно се консултирайте с лекар.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ                        

  • Прави тена и структурата на кожата еднакви 
  • Нежно ексфолира кожата за постигане на копринена мекота
  • Наличните ензимни екстракти обновяват повърхността на кожата.