Маска за лице

Маска за лице Forever
Маска за лице
Код: 341
29 гр.
Цена: 43,49 лв.
ВЗЕМИ С ОТСТЪПКА

Маската за лице, която Форевър Ливинг създаде е прахообразна комбинация от уникални съставки, специално подбрани заради своите мощни качества да успокояват кожата, едновременно почиствайки и порите. Можете да смесвате маската с добре известния вече алое активатор, и така да създадете един прекрасен лосион лесен за нанасяне, както върху лицето, така и върху шията. Към нашата маска сме добавили също албумен и царевичното нишесте, които имат свойствата да изпъват и стягат, а каолинът абсорбира наличната излишна мазнина. Използваме и действието на алантоинът и лайката,които успокояват и регенерират клетките на вашата кожа, като едновременно засилват растежа на нови здрави клетки.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Вземате една лъжичка от прахообразната маска и я слагате в малка купичка. Към нея добавете същото количество от Алое активатор. Разбъркайте, докато получите еднородна смес подобна на лосион. Използвайте козметична четка за нанасяне на тънък, равен слой върху лицето (задължително избягвате досег с очите). Започнете от основата на шията и бавно разнесете лосиона върху вашето лице и шия. След като завършите нанасяне, може да полегнете, като избягвайте резки движения на лицето в продължение на 30 минути.
В последствие маската се премахва, като най-напред я омекотите с затоплена и влажна кърпа. След като омекне грижливо изплакнете с вода. Може да нанесете върху кожата хидратиращ тоник или харесвания от вас хидратант.

Забележка: След като нанесете маската на лице на форевър е възможно да почувствате леко свиване на мускулите. В много редки случаи е възможно почувствате и лек сърбеж. Ако това се получи и при вас, натиснете плътно с върха на пръста си мястото докато сърбежа спре. НЕ РАЗТРИВАЙТЕ И НЕ ДРАСКАЙТЕ.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Трябва да смесите праха на маската за лице с алое активатор за да получите лосион.
Мощно и качествено изглажда, почиства и стяга вашата кожа.
Една от съставките на маската за лице е лайката, позната със свойството си да успокоява по чувствителна кожа.
За да усилите ефекта и удоволствието от маската може да добавете половин лъжичка пчелен мед.