Защитен дневен лосион

Защитен дневен лосион
Защитен дневен лосион
Код: 557
50 мл.
Цена: 79,05 лв.

Как да защитите нежното си лице от агресията на външната среда? Защитния дневен лосион на Форевър ще ви пази от вредното влияние на ултравиолетовите лъчи. Не се колебайте, подхранете кожата си с protecting day lotion, мощна съставка от широкоспектърна минерална слънцезащита с 20 – ти фактор. Разбира се има и алое, добавили сме и екстракт от гъби и още над 20 обгрижващи кожата съставки. Всичко това го прави мощен овлажнител.
Той съдържа още богато изобилие от полезни плодови и билкови екстракти. Извлеченото от семена на средиземноморското растение диво зеле (Crambe Abyssinica) масло е прекрасен източник на полезните мастни киселини, той лесно попива в кожата, като същевременно подобрява нейния цвят и структура. Към всичко това добавихме и мощен екстракт от диня с куп антиоксиданти, спомагащи за отблъскване на оксидативните вредни процеси.

Защитният дневен лосион е едно перфектно съчетание от натурални минерални компоненти, които пазят кожата на лицето от слънчевите лъчи. Това са титаниев диоксид и цинков оксид, в перфектна дисперсна система, богато наситена с успокояващия нашата кожа алантоин.

Чували ли сте за Йерихонска роза (Anastatica Hierochuntica), известна още и като „възкръсващото растение“? Това растение притежава едно удивително свойство – да оцелява в сух и пустинен климат и само с няколко капки вода да се съживява за броени часове. Сами се досещате че Йерихонска роза присъства в нашия защитен дневен лосион, което го прави незаменим за всеки който иска да защитава и подхранва своята кожа.

Защитете лицето си с дневния лосион на Форевър обвивайки го в нежна живителна влага. Направете го напълно недосегаемо за изключително вредните ултравиолетови лъчи с 20 – ти фактор!

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Използвайте дневния защитен лосион като го нанасяте равномерно върху предварително почистена кожа 15 мин. преди да се изложите на слънце. Може да нанесете и още веднъж при наличие на необходимост за по ефективна защита от вредните фактори на обкръжаващата ни среда. Препоръчваме ви да използвате лосиона ако плувате редовно или се потите често. Спазвайте препоръки към потребителя които налага Наредба №36 за изискванията към козметичните продукти: избягвайте да се излагате на пряка слънчева светлина в часовете между 11.00 и 15.00 ч. Винаги носете подходяща шапка, тениска и слънцезащитни очила.

ВНИМАНИЕ! Лосиона е единствено за външна употреба. Никога не използвайте продукта върху наранена или увредена кожа. Избягвайте контакт с вашите очи! Ако въпреки това попадне изплакнете обилно с вода, за да премахнете продукта. Ако при употребата ми се появи обрив, моля прекратете употреба и потърсете лекарска помощ. Пазете от деца!

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Защитния дневен лосион предпазва вашето лице от вредните ултравиолетови лъчи благодарение на съдържащите се в него широкоспектърни минерални слънцезащитни съставки.
Съдържа ефикасни растения, които хидратират и отбраняват вашата кожа.
Предпазва ви от неприятната поява на тъмни петна, причинявани от слънчевото стареене.